HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

AK PARTİ SEN NELERE KADİRSİN YAHU!.. (GSM VE ELEKTRİK SOYGUNU)

21 Şubat 2018 Çarşamba Saat: 10:03

Yirmi yılı aşkın hayatımıza damga vuran cep telefonları, internet ve sosyal medya için hizmet veren GSM operatörlerinin son vurgun ve soygun operasyonu hepimize artık geçmiş ola.

TURKCELL, VODAFONE, AVEA’da faturalı hat kullanan müşteriler, fatura dönemlerinde gecikme veya aksamadan kaynaklı faturalarını yatırmadığı takdirde hizmet alamıyorlar. Yeniden borcunu yatırıp hattını açtıran müşteriye de bu kez 29.50 TL açma kapama parası aldıklarını biliyormuydunuz. Evet yanlış okumadınız artık cep telefonlarında açma kapama ücreti tam tamına 30.00 Lira.

Müşterisine zarar ettirmeden hatta zarar ettiği takdirde zararın hükümet tarafından karşılanacağı taahhüdü verilerek köprüler yaptıran, hastaneler yaptıran, özel okullar yaptıran, bankalara karşı vatandaşın belini iki büklüm yaptıran, nüfusun 3/2’sini icra dairelerine teslim eden, çoluğundan çocuğuna herkesi her türlü ranta karşı suç işleme makinesi haline hazır hale getiren ey AK Parti sen nelere kadirsin bak gördünmü.

Elektrik Dağıtım Şirketlerinin açma kapamada, okudukları saate bile ücret yazmalarına şimdi bir de Alo hattı eklenince vatandaşta ne ışık kaldı nede ses soluk kaldı. Aldığımız hava para, attığımız her adım para, dışarıda tuvaletimiz bile para, içtiğimiz su para, para para daaa, tavuk olsa insan bunlara bu kadar tüy dayanmaz be kardeşim.

Yolunacak, kazılacak, tırtıklanacak artık hiçbir şeyimiz kalmadı. Bu GSM’cileri, bu bankaları, bu Elektrik Dağıtım şirketlerini, bu kaşın, gözün gibi kollayıp, koruduğun müteahhitleri ve şirketleri artık vatandaşın cebinden geri çek be kardeşim. Geri çek.

Tamam iyisin, hassın, terörle mücadelende, ülke bekası ve vatan savunmasında yerini ayrı bir kefeye koyduk ama artık şu gariban, ezgin ve bitkin vatandaşının da cebini bir gör, bir düşün be kardeşim. Gördün mü bak ey AK Parti gördün mü? Bak sen nelere kadirmişsin…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları