HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

VALİ SEDDAR YAVUZ.. TAM İSABET…

22 Şubat 2018 Perşembe Saat: 09:22

Nerde söylediğinin önemi yok. Ama ilk kez böyle bir uyarıyı duyunca bayağı umutlarımız arttı. Geldiği günden beri çalışmalarıyla ve halka yaklaşımlarıyla örnek bürokrat olan ve kısa sürede sevilen Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz “vatandaşa kendilerinin önemli olduklarını hissettirin” demiş.

Tam isabet.. Vatandaşlarında istediği tek şey bu.. Bu kurumlarda adam yerine konulmayan, hatta köpek muamelesi gören vatandaşların şikayetlerinden üzülüyorduk. Parti kimlikleri ve partinin gücüyle hak etmedikleri yere gelenlerin vatandaşlara ne kadar tepeden baktıklarını görüyor, içimize sindiremiyorduk.. Sayın valimiz tam neşteri vurdu.. “Vatandaşlara kendilerinin önemli olduklarını hissettirin”. Tam cümle bu.Ve son yılların en güzel sözleri. Bir kez daha kutluyoruz sayın valimizi. Vatandaşı insan yerine koyduğu için, insanı insan olarak yaşatmak istediği için.

Yeteneksiz insanların, yetenekli insanları yok etmeye çalıştığı bu kentte sayın valimizin uyarısı ilaç gibi geldi hepimize.. Laci takım elbise, beyaz gömlek, kırmızı kravat takmakla olmuyor bu işler. Bizi yönetenlerde önce yürek olmalı. Beni yönetenler önce adam olmalı. Önce duruşu olmalı. Bizleri Allahın kulu olarak kabullenmeli.

Bu kentte niçin suratlar asık. Çünkü gülmeyi unutturdular bizlere. Soğuk bir paranın yazı ve turasına hapsettiler. İçimizdeki güzellikleri söküp aldılar.Kendilerine biat edecek durumlara soktular. Onun için sayın valimizin bu açıklaması çok önemliydi. Tam zamanında yapılan bir açıklamaydı, bir uyarıydı. Sayın valimiz sayesinde bu kenttin karanlığının bir bölümünü yendik. Kraldan çok kralcılarda dersini aldıklarında bu kent sevginin, saygının kenti olacaktır. Buna inanıyorum.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları