HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ADI; ENGİN TEKİNTAŞ…

12 Mart 2018 Pazartesi Saat: 09:11

Adı; Engin Tekintaş. Görevi, Altınordu Belediye Başkanı. Yaklaşık yardımcıları ve ekibiyle birlikte 4 yıldır Ordu’nun makûs talihini değiştirmeye uğraşıyor.

Son 2 yıldır roket gibi. Hizmetleri ateşliyor. 4 Yıllık hizmet anlayışıyla takdir topluyor. Bir anlamda bitik bir kenti küllerinden yeniden inşa ediyor.

Yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. İzliyoruz, görüyoruz. Başkalarını bilmem ama biz Ordu’ya hizmetin nasıl yapılacağını ve nasıl yapıldığını yeni yeni öğreniyoruz.

Genç, yaşlı demiyor sayın başkan. Tabiri caizse balta girmemiş ormanları yeniden ekiyor, canlandırıyor ve biçiyor. Orduyu yeniden tamir ediyor da diyebiliriz.

Yapılan çalışmalar saymakla bitmez. Ama yaptığı güzel bir örnek var ki biz en çok o konuda umutluyuz. Edebiyat ve sanat.

Yıllardır vaat altlarında kalan edebiyata yeniden Tekintaş başkan sayesinde can suyu verebilmenin gayreti içerisinde. Ordulu şair ve yazarlara daha çok destek olmak adına verdiği sözleri alkışlıyoruz.

Belki yıllardır sıkıntılar içinde edebiyatla uğraşan insanlar onun sayesinde edebiyatı daha da sevecek. Bizlerinde bu konuda üzerimize düşenleri yapmamız gerek.

Engin başkan belki de bizler için yeniden can suyu olabilir diye düşünüyoruz. Çok hırpalandık. Çok silkelendik. Bizler şiir yazmak, kitap yazmak, şarkı söylemek istiyoruz artık. Ve bu son şansımız olduğunu düşünüyoruz.

 Edebiyatı seven bir Valimizin olduğu kentte edebiyata destek olan bir belediye başkanı bulduğumuz için kendimizi şanslı saymak istiyoruz.

Ası. Engin Tekintaş. Bu isim belleğimizde. Ve o pancar çorbası ve kurutulmuş fasulye seviyor…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları