HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HEPİMİZ ŞEHİT NAMZETİYİZ...

14 Mart 2018 Çarşamba Saat: 09:32

Dün bayrak aşkına, vatan, millet ve devlet aşkına bir şehir daha verdik Ordumuzdan. 26 yaşında ki Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart, kardeşimizin naaşı gelince memlekete cennet koktu birden her yer. Bir öldük binler dirildik. Şükrolsun ki son hain kalıncaya kadar bu kararlılık ve operasyon sürecek.
Türk milliyetçilerinin gıpta edilen en büyük özelliği şudur ki; Biliyoruz ki terör dünyanın hiç bir ülkesinde yüzde 100 çözülemez, bertaraf edilemez. 
Bu bilinçle Yüce Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyetimizin 'Milli Birlik ve Beraberliği' yine Türk Milliyetçilerinin gıpta edilen sağduyulu kararlılığı ve dik duruşu ile temin ve tesis edilmeye devam edecektir. 
Ve yine biliyoruz ki terör olayları ve propagandaları asla amacına ulaşamayacağı gibi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinden de, Türk Milliyetçilerinden de misli ile hak ettikleri cevabı en kısa zamanda alacaklardır.
İster üç harfli şerefsiz, insan müsvettesi (pkk, pyd, ypg) olsun, ister başka başka müsvetteler olsun. Onlarda biliyorlar ki, Yüce Türk Milleti yaşadığımız küre de en ala vakur bir millettir. 
Türk Milletinin asla diz çökmeyeceğine şahit olan 7 düvel, bir kez daha şahit olacaktır ki, diz çöken taraf yine bela ve şer odakları olacaktır.
Bilsinler ki, Türk Milliyetçileri artık kemiğe dayanan bıçağı, kemiğin içerisine sokarak o kemiklerin iliklerini boşaltıncaya kadar, kararlı harekatına devam edecektir.
Ne kadar işbirlikçi ve pisbirlikçileri olursa olsun, ne kadar yandan ve yardakçıları olursa olsun. Her gün attığımız tırnak kadar sayısı ve değeri bile olmayan bu müsvette ve musibetlere karşı yine ısrarla, tüm kararlılığımızla inadına inadına diyoruz ki: "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
Asla amacınıza ulaşamayacaksınız, çünkü hepimiz asker, hepimiz şehit namzetiyiz...


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları