HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ZÜRRİYET

16 Mart 2018 Cuma Saat: 07:36

Türk siyasetinde hakaret ölçüleri tavan yapmaya devam ediyor. Belden aşağı konuşmalar, suçlamalar, hakaretler maalesef gün be gün karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hele ki bu küstahça ve ahlak dışı söylemler, Türkiye Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisinde canlı yayınlarda 81 milyon insanın karşısında da yapılırsa ve yapma cesareti bulunursa, ne diyelim artık.

Geçen akşam meclis görüşmelerinde Anamuhalefet Partisi CHP’nin ismini bile yazmaya lüzum görmediğim milletvekili yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alarak, ‘Çoluğu çocuğu olmayan, zürriyeti olmayan çocuktan ne anlar’ sözü Meclisi karıştırmaya fazlasıyla yetti. İsmini yazmıyorum çünkü bu tür zihniyetler en kötü reklamı bile reklam ve prim sayanlardan hissedip kar saydıkları için yazmıyorum.

Bu adama kendi anladığı dilden ben şimdi bir soru sorsam ne cevap verir acaba? Senin partinin 81 ilde ki bütün teşkilatlarında hiç mi geçmişten bugüne kadar ilçe başkanlığı yapan, il başkanlığı yapan, milletvekilliği yapan insanlar olmadı? Birileri çıkıp siyasi çıkar uğruna hizmet dönemlerinde zürriyetsiz ifadesini kullansalardı ne olurdu acaba?

Sen bu ülkenin koskoca Anamuhalefet Partisinin ve daha da önemlisi Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, cumhuriyetin partisi olan CHP’nin tombaladan çıkan bir milletvekilisin. Bu sözü sarf ederken yaşından, başından, boyundan, posundan da mı utanıp sıkılmadın.

Genel Başkanın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Genel Başkan Yardımcılarını, Parti Meclisini, partinin MYK’sını nasıl bir töhmet ve nasıl bir zan altında bıraktığını gördün mü şimdi? Bak güzel kardeşim zürriyet çocuk kazanmayla olmuyor. Zürriyetin kelime manasını bilmiyorsan google teyzene yaz o sana söylesin. Tamam mı?

Bana göre dili, dini, ırkı, inancı, rengi ne olursa olsun çocuk kazanamayan bir insan asla ve Kat’a zürriyetsiz değildir. Bana göre zürriyetsiz bu masum insanların gözünün içine baka baka zürriyetsiz lafını söyleyen kişinin ta kendisidir. 2-3-5-10 değil yüz çocuğunda olsa bu lafı çıkar ve maksat amaçlı her kim kullanıyorsa zürriyetsizin ta kendisidir.

Vekaletini aldığın bu millet, ithamda bulunduğun o genel başkan bil ki artık ağzınla değil, oturma organınla da kuş tutsan asla seni affetmeyecektir. Hele ki, benim gözüme hiç görünme. Meclisi de bu hallere düşürdünüz ya bir zürriyetsiz madalyasını hak ettin artık. Gözüme görünürsen o madalyayı da ben takacağım sana merak etme.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları