HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ZAMANI GELMEDİ Mİ?

16 Mayıs 2018 Çarşamba Saat: 11:08

Hain ve barbar İsrail, yine Ortadoğu’da kan kustu. Katliamlara, mezalimlere doymayan bu yobazların artık anladıkları dilden konuşma zamanı gelmedi mi? Tek dişi kalmış canavarın dişini, kafasını, gözünü patlatma zamanı gelmedi mi? Bunların tepelerine binmek artık farz olmadı mı?

Atomsa atom, nükleerse nükleer, yumruksa yumruk, bunların tepelerine binecek bir babayiğit devlet veya devletler yok mu? Barıştan anlamayan, sazdan sözden anlamayan, yıllardır kanla beslenen bu barbar İsraillilere dur diyecek yok mu? Çok merak ediyorum. İsrailin tepesine en son ne zaman bir füze veya bir bomba ve bir mermi düştü bileniniz var mı?

İnsanlıktan nasibini almayan, inançtan, itikattan yoksun olan dünyayı parmağında dönderen bu yobazların hattini bildirme zamanı gelmedi mi? Çoluk çocuk demeden, yaşlı genç demeden, müslümandı, araptı, sünniydi demeden, gözünü kırpmadan kan döken bu mezalimciye bir Osmanlı tokadı indirme zamanı gelmedi mi?

Türkiye, bugünlerde bazı Avrupa ülkeleri ile boşuna diplomasi görüşmeleri yapıyor bence. Bunların dinleyeceği de yok zaten. İmam kendi bildiğini okur misali, iki gün sonra yine aynı tas aynı hamam olur. O yüzden boşuna mesai kaybetmenin de bir anlamı yok değil mi?

İki yüzlü emperyalist hain Amerika’yı ve küstah Trump’ı da arkasına alan bu barbarlar, hangi ülkenin diplomatik görüşmelerini ve kararlarını dikkate alırlar? Onun için Ortadoğu’da çok acilen müttefik bir güç tesis edilmeli ve süratle bu İsrailin dünyasını başına yıkma zamanı gelmiştir. Zaten zamanı da geçmedi mi? Zaman artık bunların anladığı dilden konuşma zamanı değil mi?

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları