HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

VATANDAŞ CEBİNİ DÜŞÜNÜYOR!

11 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 10:59

Ordu’da siyaset kazanı Türkiye genelinde olduğu gibi kızışmaya devam ediyor. Alanlar, meydanlar, salonlar hınca hınç dolup taşıyor. Adaylar vaat üstüne vaat yağdırıyor. Ancak işin ilginç ve enteresan yanını ise kimse hesap yapamıyor.

Son yıllarda çöken ekonomi vatandaşı iyice darboğaza sürükledi. Yoksulluk sınırı 2 bin 771 Lira oldu. Vatandaş bir yandan vaatleri dinlerken bir yandan da cebini düşünüyor. Memur, işçi, emekli artık günü kurtarmanın hesabını yapıyor.

Çarşı, Pazar, alış veriş merkezleri el ve cep yakarken aklıma geldi. Yapılan açıklamalarda verilen vaatlerde vatandaşın cebini ilgilendiren hiçbir şey yok. Vatandaşın refah payını yükseltecek hiçbir teminat ve taahhüt de yok.

Siyasilerin kestiremediği tek konu işte burasıdır. Eğer toplanan kalabalıklara aldanırlarsa, büyük bir hata ve gaflete düşerler. Çünkü günümüz seçimleri artık eski düzen seçimlerine benzemiyor. Günümüz seçimleri vatandaşın cebini düşündüğü ve gelecek kaygısının giderilmesi seçimleridir.

24 Haziran’da kazanan kim olursa olsun. Kazananla birlikte vatandaşın cebi de kazansın. Vatandaşın gelecek kaygısı da ortadan kaldırılsın. Kazanan 81 milyon Türkiye olsun. Artık orta direk bir millet olmaktan bu insanlar kurtulsun ve darboğaz sözü de tarihe gömülsün.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları