HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÇOK MERAK EDİLİYORDU!..

20 Haziran 2018 Çarşamba Saat: 09:07

Çok konuşuluyor, çok da merak ediliyordu. Acabalar da çoktu. Pür dikkat bekleyenlerde. Çünkü muhalefet kanadından gelen liderler ve adaylar, fındığa 15.00 Lira bedel biçmişlerdi. Gözler artık Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’daydı.

Muhteşem bir karşılama töreni günler öncesinden hazırlanmıştı. 19 İlçe Ordu’daydı. İlçelerin yanı sıra komşu illerimizden de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan ilgilerinden ötürü gelenler olmuştu. Erdoğan’ın 19 Eylül stadyumuna girişinde sevinç çığlıkları, muazzam bir tempo, tezahüratlar her şey çok güzeldi.

Münbiç müjdesiyle açılış konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 yılda Ordu’ya yapılan 20.4 Katrilyonluk yatırımlardan da bahsetti. Artık nefesler ağza gelmiş, gözler kapanmış, kulaklar dikilmiş fındık dinleniyordu, Erdoğan’ın ağzından.

Vakit gelmişti fındık üreticisini mağdur etmeyeceklerinin sözünü başta verirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyat da verecek mi? Beklentilerini ise maalesef boşa çıkardı. Çünkü, Erdoğan üreticiye garanti verdi ama fiyat vermedi. TMO’ya ve ilgili Bakanlığa gerekli talimatları verdiğini de sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki gündür neden acaba fiyat vermedi? Sorusu da ağızdan ağıza konuşulur ve yaygınlaşır oldu.

Şimdi fiyat konusunda tedirginliğe düşen fındık üreticileri 24 Haziran Pazar günü sandık başında acaba hangi tercihi yapacakları da ayrıca merak konusu oldu. Fındık fiyatı konusu bakalım Cumhur İttifakını mı, Millet İttifakını mı güçlendirecek. Çünkü 200 bin üretici ve 8 milyonun kaderi bu üründe değil mi? Seçim sonuçları ne olursa olsun, sonuçta hakkımıza hayırlısı olsun.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları