HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

DÜŞENİN DOSTU OLMAZ

2 Haziran 2016 Perşembe Saat: 08:53

Tarihin derinliklerinde iz bırakan, adından söz edildiğinde yürekleri hoplatan Orduspor  belki de hiçbir anlam taşımayan kongre yapacak bu kongrede konuşulacak çok şey olduğunu düşünenlerdenim kongre için belki yeterli çoğunluğu bulmak bile mümkün olmayacak. Herkesin özgürce düşüncelerinin paylaşılacağı Orduspor’u bu noktalara getirenlerden hesap sorulacağı açıkcası herkesin eteğindeki taşı dökeceği bir kongre.

Süper lig’de başaralı olduğu sezonlarda Orduspor’un yanında olduğunu söyleyenler pankart, slogan, afişlerle karşılananların bu kongreye gelerek Orduspor’un bu girdaptan kurtulması için düşüncelerini ve yapacakları katkıları üyeleri huzurunda söylemeleri gerekir. Bu kongre tüm kesimlerin, Orduspor sevdalılarının buluştuğu, hatalı hatasız herkesin kucaklaştığı, çözüm yollarının arandığı, konuşulduğu ve tartışıldığı bir kongre olmalı. Pamuk ipliğine güvenerek bu kongreden güçlü bir Orduspor’un ortaya çıkması mümkün değildir.

En zor anda ve günde Orduspor’a başkan olan Sayın PAMUK’u kutluyorum. Keşke  fikirleri  kadar ekonomik gücü olsa da yine başkan olarak görevine devam etse. Bu takımı mevcut yönetime bırakarak onların görevlerini sürdürmelerini istemek Orduspor’un tamamen bataklığa saplanmasına göz yummak olur. Zaman gözlerin kapanma zamanı değil, açılma zamanıdır.birilerinin öncülük yaparak ekonomik gücü yüksek, fikir ve becerileri olan bir yönetimin oluşmasına katkı sağlaması gerekir. Halka, sivil toplum kuruluşlarıyla barışık olan bir yönetimin ortaya çıkması kurtuluş olacaktır.

Her zaman Orduspor’a destek olan söz konusu Orduspor olduğunda hiçbir şeyi esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ’ın bu kongrede liderlik yaparak Ordu’nun, Orduspor’un menfaatini gözeten uyumlu ve halkla bütünleşmiş bir yönetimin oluşmasına katkı sağlaması gerekir. Tüm Orduluların aynı duyguları paylaştığını düşünüyorum. Sayın Başkanın yapacağı katkı ve hamlelerle düşenin dostunun olduğunu göstermesini bekliyorum. Kongrenin şimdiden Orduspor ve Ordu için hayırlı olmasını diliyorum.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları