HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALLAH VERSİN…

11 Ağustos 2018 Cumartesi Saat: 12:33

 

Ordu’da dilenciler yüzünden İllallah eden vatandaşların bugünlerde en çok söylediği söz ‘Allah Versin’ sözü oluyor. Öyle adım başı yaptıkları duygu sömürüleriyle insanlara gına getiren bu dilencilerin duydukları en fazla söz de yine ‘Allah Versin’ sözü oluyordur.

Ayrıca aklıma gelmişken hemen söyleyeyim, bizim yerli dilencilerde sık görülmese de, şu ilimize gelen mülteci dilencilerin yine çocuk istismarı yaparak dilenmeye devam etmeleri dikkatlerden kaçmıyor değil. Hal böyle iken kucaklarına, sırtlarına sardıkları çocukların halleri de oldukça içler acısı bir hal alıyor.

Önlerine kağıt mendil koyup dilenen de var, ellerine mendil v.s. verilerek dilendirilen çocuklarda var. Bu mülteci dilencilerde anlaşıldığı gibi mesleklerine oldukça iyi konsantre olmuşlar. Ama Ordulular bu manzaralara da çok alışık olduğu için bunlara da Allah versin deyip geçiyorlar.

Birde Valilikte gereken uyarıları yapıp, önlem ve tedbirlerin alınması yönünde çalışmaların başladığını bildirse de, yine ana kavşaklarda kırmızı ışıklarda duran araçların önlerine geçen ve ön kapıya, cama dayanan yaşları 10 ila 15 arası olan kız çocuklarını da yine ara ara görmek mümkün oluyor.

Bu çocuklar öyle cüretkarlar ki sormayın gitsin. Kavşaklarda görevli trafik polislerine bile aldırış etmiyorlar. Polisler de yoğun trafik saatlerinde bu çocuklarla uğraşacak zaman bulamıyor demek ki. Sürücülerde kapılarını ve camlarını kapatıp, bu çocuklara Allah versin diyerek gaza basıp yollarına devam ediyorlar.

İşte hal, durum bu ne diyelim bizde de yok ki bizde Allah versin diyelim ve noktayı koyalım…

 

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları