HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HALA DÜZELMEDİK!...

10 Eylül 2018 Pazartesi Saat: 09:54

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Merkez İlçede Süleyman Felek Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesini araç trafiğine kapattı. Yani anlayacağınız eski Fidangör ile yeni Fidangör kesintisiz tamamen yaya trafiğine bağlanarak birleştirilmiş oldu. Ha iyi mi oldu derseniz? Gayet güzel bir uygulama olmuştur.

Zira yeni araç güzergahları da tam sağlıklı mı?, Güvenli mi?, yeterli mi? Diye soracak olursanız, bunu kısmen bazı bölge veya noktaları da oturup yeniden gözden geçirmek veya değerlendirmek yerinde olur diye düşünüyorum.

Adap konusuna gelince, ne kadar yollarımız genişlerse genişlesin, insanlar hala birbirlerinin üzerine hakır hakır yürümede ısrarlı. Sırf karşıdan gelen veya gelenlere toslamamak için iş yerlerinin camlarına da yapışsak, yine insanın üstüne üstüne yürümeler var ya insanı çileden çıkarmaya yetiyor inanın.

Bisiklete binip de iki ayağı pedalda, bir eli dümende, bir eli telefonda, insanların oturma organlarının arasına dalanlar mı? Ne dersiniz yahu say say bitmiyor. Bir de şu motor kuryeler var ya, hah işte onlar, hani istemediğin ot burnun dibinde biter ya, işte bunlar da o hesap.

 

Artık eksoz gürültüsünden, müzik gürültüsünden, gürültü ve görüntü kirliliğinden de vazgeçtik, arkadaş bir de şu musallat olan müsibetlerden kurtulamadık gitti. Ne dersiniz? Biraz hep birlikte Adap yahu biraz Adap!.. demenin zamanı geldi değil mi?  

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları