HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

VAR YA DA YOK OLUŞ

10 Haziran 2016 Cuma Saat: 10:37

Her ilin bir değeri ya da değerleri vardır. Ordu’nun en önemli değerlerinden biri olan Orduspor’un göz göre göre yokoluşuna tanık olmak içimi sızlatıyor. Kurulduğu günden bu güne kadar Ordu’nun adını duyuran, Orduluların sevdası olan Orduspor’da sancılı dönem halen devam ediyor. Bu dönemi daha fazla zarar görmeden atlatması kaçınılmaz oldu artık.

          Profesyonel liglerde her takımın borcu var. Hiç bir takım Orduspor kadar zor günler yaşamadı, yaşamıyor. Bu takımı yaşatmak, hayata döndürmek her zaman mümkün olmasına rağmen kimsenin kılı kıpırdamıyor. Birilerinin ortaya çıkıp bu kaosa dur deme zamanı geldi ve geçiyor. Borçlu diye bir takımı yok etmenin, değişik arayışlara girmenin bir mantığı olmasa gerek diye düşünenlerdenim. Bu durumlarda bir lidere ihtiyaç var. İyi bir işbirliği ve koordinasyonla güçlü bir yönetimin ortaya çıkarılarak bu zor günlerin aşılması gerekir.

             Elimizdeki değerin yok olmasına duyarsız kalmadan çözüm yollarının bulunması gerekir. Ordu için çok önemli bir değer olduğu bilinen Orduspor’un daha kötü ve zor günlere gidişine seyirci kalınmamalıdır.Zoru birlikte, hep birlikte paylaşarak güzel günlere tekrar geri dönülmelidir.

            Yapılacak çalışmalar Orduspor’un var oluş ya da yok oluşu olacaktır. Önemli olan yok oluşun önüne geçerek Ordu’luların sevdası olan bu takıma yeniden hayat vermek olmalıdır. Hiçbir Ordu’lunun buna müsaade edeceğini düşünemiyorum. Her yönüyle güçlü, kararlı bir yönetimle bunu başarmak hiçte zor bir şey değildir.

             Yarın keşke şunları yapsaydık demektense bu gün yapmamız gerekenleri ortaya koymalıyız. Elimizde çok fazla değerimiz, markamız yok. Bu değeri kaybetmek yerine tekrar kazanmak daha doğru bir seçim olacaktır.

ORDUSPOR HER ZAMAN VAR OLMALIDIR…

           

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları