HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

BENCE SN. ENGİN TEKİNTAŞ, YA SİZCE…!

31 Ekim 2018 Çarşamba Saat: 09:07

İlimiz Büyük Şehir Belediye Başkanlığında kısa bir süre önce değişim yaşandı. Enver Bey, o ve ya bu sebeple görevini bırakarak, hizmet yarışında bayrağı Engin Tekintaş aldı. Belediye içerisinde ne tür değişiklikler yapılacaktı merak konusuydu.

Kendisini ziyarete eşim edebiyat  yazarı İnci hanım ile birlikte gittik.  Başkan il dışına çıktığı için  görüşemedik.  Bizi belediyede çalışan memurlar karşıladı.  O kadar sıcak davrandılar ki, vallahi çok şaşırdım. Bu kadar kısa bir sürede böyle bir değişimi beklemiyordum. Gerçi sayın başkan ile Altınordu Belediyesinde yapmış olduğumuz röportaj dada aynı sıcaklığı hissetmiştim.

Belediye sarayına  girerken özel güvenlik çalışanlarının silahlarını omuzlarında aradım ama yoktu. Hani o MP-5 Makineli tabancaları. Çocuklar makineli tabancaları ne yaptınız diye sorduğumda, tabancalar kaldırıldığını beyan ettiler. Gerçekten memnun oldum. Öyle ya Ordu ili Orta doğunun bataklığına saplanmış bir ili değildi. Emniyet ve asayişi sağlayacak yeterli sayıda güvenlik güçlerimiz vardır. Silahlı ÖGG leri o dönem gördüğümde nasıl kızmışsam, bu gün o denli mutluluk salgılarım arttı diyebilirim.

Geçmişte başkan ile röportaj yapacağız diye göbeğimiz çatlamış ama gene de randevu alamamıştık.  Bırakın almayı başkanın odasının çevresine bir vatandaş olarakta çıkamamıştık.  Şimdi görevli memurlar bizi üst kata çıkardığında gözlerime inanamadım. Tüm çalışma odalarının kapıları açık, her memur yerli yerindeydi. İçimden alkışlamadım desem yalan olur.

İletişimi kuvvetli, saygın, halktan ve seçmenleri ile iletişim kurmakta çekinmeyen başkanımız,  Ordu ili Büyük Şehir Başkanlığının tek ve en güçlü adayı olarak karşımızda durmaktadır. Bizde kendisini destekleyeceğiz. Yaptığı güzel projeleri yazacağız ve eleştiri zamanında da eleştiriyi yapacağız. Şeffaf olmak prensiplerin en güzeli ve doğal olanıdır. Kendisi makamında yokken, çalışanları başkanın aynası olarak, insanlara güzel ve güler yüz gösteriyorsa ne ala.  İşte bizde bu güler yüz ve samimiyeti görünce Ordu ilinin Adayı TEKİNTAŞ tır demekten çekinmeyeceğiz.

Ordu şimdi çok daha güzel

    

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları