HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÖNCE ORDU’LU OLUN!..

14 Kasım 2018 Çarşamba Saat: 09:52

2019’un 31 Mart’ın da yapılacak olan mahalli ve yerel seçimlerine siyasi partiler olanca hızıyla start vermeye başladı. Belediye Başkanlıklarına, meclis üyeliklerine ve mahalle muhtarlıklarına aday adaylarının başvuruları üst üste gelmeye devam ediyor.

Ben bir hatırlatmada bulunmak istiyorum tam bu noktada. Siyasi partiniz ne olursa olsun. Siyasi ideolojiniz ne olursa olsun. Düşünceniz, fikriyatınız, zikriyatınız ne olursa olsun. Hizmet yarışı için çıktığınız bu yolda önce Ordu’lu olun derim ben.

Ben Orduluyum, bu şehrin evladıyım, bu şehrin çocuğuyum demekle Ordulu olunmuyor beyler. O koltuklar hanginize nasip olursa olsun, bizim için muteber olan önce Ordulu olma hissiyatınızı bizlere hissettirmeniz olacaktır.

Peki nasılı Ordulu olacaksınız? Bu ilin acilen üretime ihtiyacı var. Bu şehrin ivedilikle istihdama ihtiyacı var. Bu şehrin yeni yepyeni yatırım hamlelerine ihtiyacı var. Bu şehrin adam gibi kalkınmaya ihtiyacı var. Bunları tamamlayan projelerle seçmenin karşısına çıkmanız gerekmektedir.

Ben bu şehrin evladıyım, bana destek verin demekle bu iş yürümez, peşinen söylemiş olayım. Çıkıp bunları, şunları yapacağım demeniz gerekiyor. Çıkıp bunları getirip, şunları götürüp, onları kazandıracağım demeniz gerekiyor. Elinizde projeniz yok ise hiç soyunmayın bu işlere ve bu şehrin evladı olarak da oturun oturduğunuz yerde.

Ayrıştırıcı olmayın, ayrımcı olmayın, ben kavramından uzak durup, biz kavramını özümseyin. Irk, nesil, dil, din, renk ayrımı asla gütmeyin. 750 içerde ki kardeşlerinizle bir o kadar da 750 bin il dışında ki kardeşlerinizin tamamını kucaklayıcı olun.

Bu özellikleri, bu mesuliyetleri kavrayıcı nitelikleriniz ve becerileriniz var ise karşımıza çıkın. Dediğim gibi bu ilin acilen üretime ihtiyacı var. Bu şehrin ivedilikle istihdama ihtiyacı var. Bu şehrin yeni yepyeni yatırım hamlelerine ihtiyacı var. Bu şehrin adam gibi kalkınmaya ihtiyacı var. Bu yönde önce Ordulu olun öyle gelin karşımıza. Benden söylemesi…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları