HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ÇEŞİTLEMELER…

16 Kasım 2018 Cuma Saat: 10:18

Ordunun gündemi yoğun falan sanmayın.

Çoğu boş işler.

Herkes birbirlerini nasıl kandıracaklar onun hesabındalar. Zonguldak’ta çıkan kömür kadar aday adayı oluştu Orduda. 100 kilo fındık satıp aday parasını yatırabilen aday olmuş. Ordu şu anda tam bir aday çöplüğü.

Belediye- Valilik – kurumlar- kuruluşlar asli işlerini bırakmışlar seçim derdine düşmüşler. Bankalar bir yandan geçiriyor Yepaş bir yandan. Belediyemizde milletin arada bir gazını almak için mini indirimler falan yapıp şirinleri oynamaya çalışıyorlar.
Mesela Ordu belediyesi suya yüzde on indirim yapacağız dedi. Alkış kıyamet. Oysa indirim falan hikayeydi. Sonra yol kenarlarını işgal eden araçlarda bir tl lik oto park indirimine geçileceği söylendi. Yine alkış kıyamet. Sanki arabanız falan varda seviniyorsunuz. Oto park indirimi aslında zenginlere yapılan kıyaktır. Bakın bakalım otoparklara kimin arabaları var envai çeşit. Ah zavallı garibanım sanki lüks cipin varda seviniyon. Çocuğun işsiz kalmış. Sofranda ekmeğini çalıyorlar. Mağdurları oynuyorsun. Ülke talan ediliyor haberin yok.

Aday adaylarına gelince. Bir gariban ailenin çocuğuna bir çorap almayan bir defter bir kalem almayan zatımuhteremler aday olmaları için paralarına hiçte acımıyorlar. 5 Bin- 10 Bin- 20 Bini çöpe atabiliyorlar. Fakire bir sıcak çorbayı bile çok gören aday adayları ziyafetler çekiyorlar foto foto.

Özellikle sosyal demokrat geçinen aday adaylarına şaşmamak mümkün değil. Dandik gazetelere 4. Sınıf gazetecilere iki kuru açıklama yaparak projelerini anlatıyorlar. Be hey akılsız o senin demeç verdiğin gazetelerin yüzüne kimse bakmıyor bu Orduda.. Mesela CHP liler yandaş medya yandaş medya diye kıyameti koparıyorlar ama seçim zamanları ellerinde milyarlarla o yandaş medya dediklerinin kapısından ayrılmıyorlar.. İşte biz sosyal demokratlar bunları yaptığı için oy vermiyoruz. Çünkü onları samimi görmüyoruz.

Dediğim gibi Ordu’da gündem yoğun görünebilir. Aslında bomboş. Aynı yüzler aynı isimler. Aynı demeçler. Aynı kafalar. Buradan gene yazıyorum. Bu kafalar aynı olduğu müddetçe CHP ve diğer partiler yine havasını alacaklardır…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları