HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALLAH’TAN BARİ UTAN!

17 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 09:04

Kamuoyunda 'fesli Kadir', ‘deli Kadir’ olarak bilinen Kadir MısıroğluYoutube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında Atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Mısıroğlu, "Mustafa Kemal Paşa'yı sevmiyorum, onu sevenler ahmaktır" demiş.

Utan yahu utan be adam. Ettiğin hakaretleri elin gavuru bile yapmaz. Bu ne kin?, ne nefret?, bu ne aymazlık?, kuldan utanmıyorsan, Allah’tan bari utan. Eğer bir parça utanma, ar veya haya damarın kaldıysa Allah’tan bari utan.

1911’de Trablusgarp harbinde cephede askeri tecrübesini pekiştiren ve Osmanlı’nın çöküşüyle birlikte kendisini ulusunun özgürlüğünü, tam bağımsızlığını, hürriyetini, yeniden geri kazanmak adına silah arkadaşlarıyla birlikte yeri geldiğinde kazma ve kürekle kurtaran Mareşal Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk değil midir?

Senin küfürler yağdırdığı o gavurların elinden bu vatanı kurtaran Atatürk değil midir? Bence senin Atatürk ile hiçbir derdin yok. Senin derdin Atatürk üzerinden kendine prim yaratmak ve senin gibi ahmaklar sayesinde de bunu başarabiliyorsun.

Sende ATEH Hastalığı (Bunama) başlamış ve senin kendinden bile haberin yok. Demişsin ki; “Hiçbir icraatı Müslümanlığın lehine değildir. Eğer bir Müslüman Atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır.” Sahtekar olan ta kendinsin biliyor musun. Sana acımıyorum bile çünkü sen çok aciz ve fettan bir adamsın.

Senin yaptığına münafıklık, zındıklık denir. Sen bu milleti ikiye bölme cesaretini kendine hak edemezsin. Otur kendine bir iyilik yap ve ağzının pervasına iyi sahip çık. Bu Cumhuriyet, Türk Milletinin kanıyla, canıyla kuruldu. Mimarı da Mareşal Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’dir. Bunu o nato kafana iyice yerleştir. Sevsen de, sevmesen de, küfretsen de gerçek budur.

81 Milyon Türk halkıda Atatürk’e sonsuza kadar minnettar kalacaktır. O’nun ufku ve O’nun ilkeleriyle kurduğu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Ancak senin hurafelerin muassır medeniyet yolunda yok olup gidecektir. Anlaşıldı mı ‘fesli Kadir’ kendine son bir iyilik yap ve gölge etmekten artık uzak dur. Unutma yukarı da Allah var. O kurban olduğum Rabbimden bari utan be adam.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları