HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

MAALESEF BÖYLE…

17 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 09:06

Ordu’nun huyundanmıdır suyundanmıdır bilinmiyor. Mantar gibi bitiyorlar maşallah. Mahallesinde muhtar bile seçilemeyecekler belediye başkanlığına oynuyorlar. Parasıyla değilmi?.

Nasılsa insanın namusu dediğimiz oyda düşmüş bir torba kömür fiyatına. Şehrin merkezi yada kırsalı fark etmiyor. Aşağısı şişhane yukarısı tabakhane. Bu Orduya bir çivi dahi çakamayanlar yine giymişler laci takımlarını çıkmışlar yine huzurlarımıza. Ağızlarında aynı söylemler bayat dostluk cümleleri. Bazıları şişik ego ve cüzdanlarıyla seni beni yönetmeye talip. Ne kadar ucuzlamışız biz. Ne kadar siyaseten yozlaşmışız. Maalesef böyle. Seçimi bir umut gören arkadaşlara sesleniyorum. ”DEĞİŞMESİ İÇİN DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLERİN ÖNCE KENDİLERİNİ DEĞİŞTİRMESİ LAZIM”.

Kafa aynı. Beden aynı. Ruh aynı. Aymazlık aynı ise nesini değiştireceksinki bu şehirde. CHP’li olupta AKP’yle işbirliği yapan adaylar var bu şehirde. CHP’li olupta yandaş medyada para verip sıraya giren adaylar var bu şehirde. Kendi yanındaki insanlara sahip çıkmayan sırtını dönen sosyal demokrat geçinen zübükler var bu şehirde.

Kendilerine AKP de yer bulamayıp birde şansımı CHP de deneyeyim diyen ve AKP’den istifa edip CHP den aday olanlar var bu şehirde. Maalesef böyle. İşte onun için seçimlerde muhalefetçi beyzadeler hep kaybetmeye mahkumlar ve kaybetmeye devam edecekler. Onun için fazla umutlu değilim gene. Hatta daha da umutsuzuz.

Deme öyle diyenler olabilir.

Maalesef öyle


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları