HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

KÜFÜRSÜZ BİR MAÇ İZLEYEMEYECEKMİYİZ

25 Aralık 2018 Salı Saat: 10:03

Malatya spor Trabzon sporu 5-0 yendikten sonra, kendime ve çocuklarıma kombine bilet aldım. İnancım odur ki,  iyi günlerde değil kötü günlerde takımlarına destek vermek makul olandır. Ancak her müsabakada Trabzon seyircisinin galiz küfürleri bizleri bezdirdi.  Kabul ediyorum hemen hemen her stat da  kopukça, haince, pislikçe küfür ne yazık ki yapılıyor.  Seyirciler aileleri ile gelmeye başladıkları statlardan kopmaya başladılar.

Rize zor durumda,  ligimizin sonuncusu, Trabzonspor iyi bir ivme kazandı ve lig ikinciliğine kadar çıktı. Ancak müsabaka öyle bir şekilde başladı ki, Rize çok net peş peşe 2 pozisyonu harcadı.  Eğer bu fırsatları harcamasaydı galip gelmemesi mümkün değildi. Rize adına goller gelmeyince Trabzon açıldı ve daha kaliteli ayaklara sahip olunca da  dört gol atarak müsabakayı kazanmasını bildi.

Ben bu Rize sporun neden ve nasıl lig sonuncusu olduğunu gerçekten anlayamadım.  Gol ayakları kaliteli ama son vuruşu yapamamaktadırlar. 2-3 takviyeyle  sorunlarını giderir ve ligde kalabilir diye umuyorum.

Rize seyircisinin, Trabzon  müsabakasında Fenerbahçe lehine tezahürat yapmasını da anlamış değilim.

Amaçları neydi kestiremedim.  Takımınız sahada iyi oynuyor. Ateşleyin destekleyin tamam ama Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz misali Trabzon sporun ev sahipliği yaptığı  yerde siz Fenerbahçe lehine bağıramazsınız. Kupanız nerede diye  ev sahibi seyircisini tahrik edemezsiniz. Arkasından  Trabzon seyircisinin küfürlü haykırışları önümdeki 7 yaşındaki torunumu korkutmaya yetti. Adamlar öylesine hakaret ediyorlar ki, gözleri yuvalarından fırlamış, kan çanağına dönüşmüş her an saldırıya açık hale gelmiş durumdalar.

Her iki olayı da  kınıyorum. Müdahale ettiğimde adamlar üzerime saldıracaklardı. Peki ne dedim ben, ailece müsabakayı izliyoruz. Lütfen küfür etmeyin çocuklar etkileniyor.  Bu yüzsüzler sayesinde  türbinler kapanıyor, insanların maç izlemesi engelleniyor.

Polisler ne yapıyor diye sormayın bana, onlar sadece kendilerini ısıtıyorlar. Dışarıya ateş salmıyorlar.

Son sözüm küfür edenlere olacak tabiiki,

Erkeklik altındaki alette olsaydı. En büyük erkek eşek olurdu. Yoksa sen  eşoğul eşekmisin.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları