HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ORDU’DA ARAÇ KOYMAYA YER YOK!

9 Ocak 2019 Çarşamba Saat: 09:35

Trafik çilemiz malumunuzdur. Son günlerde şehrin hemen her köşesi araç işgali altında kaldı desek yeridir. Özellikle hastane önleri ve civarları, eğitim ve sağlık kurumları başta olmak üzere bütün kamu kurumları otoparkları da maalesef ihtiyaca cevap veremiyor. 

Bir yandan artan araç sayısına mı, bir yandan otopark sorununa mı, bir yandan da trafik çilesine mi yanarsınız? Bilemiyorum ama bu sorun artık Ordu’da ciddi bir boyuta ulaştığı da aşikar oldu. Park kavgalarının önü arkası kesilmeyen Ordu’da inanın araç koymaya yer yok.

Ana caddeler işgal altında, mahalle ve sokak araları işgal altında öyle ki kaldırımlar dahi araç işgalleri altında kaldı. Abartmış olmayayım yayalar kaldırımlarda artık adım atacak yer bile bulamıyor. Durum bu kadar vahim hale geldi.

Çevre yolunu dört gözle bekleyen Ordulular, bugünler de trafik çilesinin üzerine park çilesinin de eklenmesine adeta isyan ediyorlar. Sürekli park cezalarına maruz kalan araç sahiplerinin çektikleri isyan bayrakları da hep başka oluverdi.

Trafik çilesinin kısa sürede çözülemeyeceğine kanaat getirmekteyim. Zira oto park sorununun da çözümünü ben Ordu’da çok zor görüyorum. Hal böyle iken mevcut şehir planını düşünürken ve bu plan içerisinde de çözümü mümkün gözükmeyen bu soruna yetkili ve ilgili kurumlar nasıl bir çare düşünür veya bulur belli değil ana çare bulanında büyük bir sevaba gireceği kesindir.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları