HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BİZE AF YOK MU?

10 Ocak 2019 Perşembe Saat: 09:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada kredi kartı mağdurlarına önemli bir müjde vermişti. Bu müjde üzerine kart mağdurları tek banka üzerinden nihayet borçlarını ödeyebilecek duruma geldiler.

Bu konuşmada yalnız kart mağdurlarına değil bir çok sektöre de bazı iyileştirmeler yapıldı. Özellikle esnafa tanınan haklarda da piyasaların Mart ayına kadar nefes alınabileceği tahmin ediliyor. Ekonomik krizle mücadelede vatandaşın doğrudan cebini ilgilendiren önemli hususlarda atılan her olumlu hamle de halkın yüzünü güldürüyor.

Mücadelede bütün bu hamleleri yakından takip eden çalışan ve emekli kesimleri de bir iyileştirmede takipte ki borçların yapılandırılmasını bekliyorlar. Emekli, memur, işçi ve esnaf, kredi kartı borçlarının yanı sıra icra ve yasal takipte olan borçların da yapılandırılması hususunda adım atılmasını bekliyorlar.

Geçen yıl ‘Sicil Affı’ uygulamasını tatbik etmeyen bankalar alacaklarını tahsil edebilmek için yasal takip ve icra işlemlerine hız vermişlerdi. Hal böyle iken kredi çekerek bu borçlarını tek kalemde kapatmak isteyen bu kesim kredi çekemedikleri gibi her gün daha da batağa gitmeye devam etti.

Bir kereye mahsus Merkez Bankasının en azından Emekli, memur, işçi, esnaf kesimine sicil affı uygulayarak vatandaşı rahatlatması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ivedilikle bu sicil affı konusuna el atmasını bekleyen vatandaşlar; “Bunca güzellik içinde bize af yok mu?” diyerek, Erdoğan’dan gelecek haberi bekliyorlar. İsteyenin bir yüzü, benden söylemesi…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları