HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

BİR YANLIŞ KAÇ DOĞRUYU GÖTÜRÜYORDU?..

10 Ocak 2019 Perşembe Saat: 09:40


Orduda İrlandalı CHP lilerin algılamak istemediği bir şey var.
Orduda CHP yönetimleri değişir isimler değişir ama oy oranı sürekli düşer. Orduda CHP muhalefet yaptığını zannederken aslında iktidara çalıştığının farkına varamaz yada işine öyle gelir. Muhaliflik yaparken mugallitlik yapar aslında ve şirin gözükmeyi nedense başarırlar.
Orduda son 15 yıllık CHP oylarına bakın.
En çok oyu Osman Güngör’ün il başkanlığı döneminde almışlardır. Yerel seçimlerde kaybedilmesine karşı 160 bin oya kadar çıkmıştır sayı. Altınordu belediyesi seçimlerinin nasılda kasten kaybedildiğini mısırdaki sağır sultan bile bilir. Ve süreçten sonra onca olumsuzluklar onca ilkesizlikler onca iktidar yanlışlıkları süzgeçten geçirilmemiş olay akışına bırakılmış. Koltuk küçük olsun bizim olsun mantığı hep saklı tutulmuştur.
Kısacası yapılan her yanlışın kaç doğruyu götürdüğünün CHP farkına varamamıştır. Çünkü hesap uzmanları yoktur.
CHP de Seyit’li günler başlamış Seyit’li günler devam etmektedir. Ve Seyit bey yaraya neşter vuracağına mütemadiyen doktor değiştirme yoluna gitmiştir. Birilerinin işine öyle gelmektedir çünkü. Akıllı adamı işbaşına getirmektense kurşun askerler daha evliyadır. Bu süreçte hayatlarını bu partiye adayanlar köşelerine çekilmiş CHP nin yaprak dökümü filmini içleri burkularak izlemeye çalışıyorlar.
CHP nin açılımını bile bilmeyenler CHP nin içeriğini bile algılamayanlar yaşanan sürecin acılarını bile anlamayanlar yabancı kökenli CHP liler her şeye herkese karşı çıkma huyunu hala bırakmamakta ısrarcı oluyorlar.
İ. NAİM ŞAHİN…
Seyit Torun ısrarla ben yokum demesine karşı hala Torun’u belediye başkan adaylığına pompalamakta neyin nesi diye sormakta yarar var.
Be kardeşim Seyit Torun’la seçimin alınamayacağını bırakın Torun’u Ordu’dan Kılıçdaroğlu’nu gösterseniz seçim alınamayacağını şu kafanıza bir sokun hele. Ordu coğrafyası farklı fotoğraflar çizer. Sen CHP olarak bir tane adam mı yetiştirdin. O kadar parti eğitimi verdin. Heyecan mı yarattın. Coşku mu saldın. vatandaşlarımı kucakladın. Ne yaptın?..
CHP nin sayın il başkanları sayın ilçe başkanları tepedeki adamların aldığı karara hangi gerekçeyle hangi başarınızla karşı çıkıyorsunuz. Sizi oraya tayin eden Seyit Torun bile ben adaylıkta yokum derken ne adına illa da Seyit’i pompalamak zorunda kalıyorsunuz. Adam olmuyor be kardeşim. Olsa ne olacak kazanacak mı?.
İdris Naim ismi ortaya atıldı. Ordunun genelinde bu isim farklı bir hava yarattı. Ama sizler hala nato kafa nato mermer. Şahin kazanır ya da kaybeder. Bu bizim işimiz değil. Ama üst akıl ona bir teklif götürdüyse bir bildiği vardır herhalde.
Sizler Ankara’da Mansur yavaşın gösterilmesine göbek atıyorsunuz ama Orduya geleni yuhalıyorsunuz.
Kusura bakmayın hepiniz iktidarın başarılı olması için çalışıyorsunuz ve de bu gidişle başaracaksınız da.
Bırakın şu dar düşünceleri. Ufkunuzu açın. Siyasi ideoloji demek gelişen olaylara entegre olmak demektir. Sosyal demokrat demek başkalarına da yaşam hakkı vermek demektir.
Not: sayın Seyit Torun mevcut il ve ilçe yönetimini görevden almadığı sürece CHP nin başarı kazanma şansı sıfırdır.
Sahi kaç yanlış kaç doğruyu götürüyordu?..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları