HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ERDOĞAN: BİR DAHA TRENE BİNEMEZLER

21 Ocak 2019 Pazartesi Saat: 10:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün geldiği Ordu’da partisinin belediye başkanlarını tanıtarak adaylara da önemli mesajlar verdi. Başkan Erdoğan, siyasette bir hasbilik vardır bir de hesabilik vardır. Millet nezdinde aslolan hasbiliktir, hesabilik değildir sözleriyle bir takım nasihatlar da bulundu.

Hesabilik yapanlar, çıkar, menfaat, yalan, dolan ve başka işler peşinde koşanlardır. AK parti hükümeti döneminde bugüne kadar belediye başkanlığı, milletvekilliği, bakanlık yapan her kim olursa olsun hesabilik yapanları trenden indirdik, indirmeyi de bildik. İşte bunlar bir daha bu trene binemezler diyerek bundan sonraki süreçte de görev alacaklara hasbi davranmaları yönünde telkinlerde bulundu.

Parti içinde güçlenmenin, birlik ve beraberliği önemine sık sık dikkat çeken Başkan Erdoğan, birkaç yinelediği Rabia selamı ile Ordululardan bir kez daha destek istedi. Ordu’ya 17 yılda 21 katrilyon yatırım yaptıklarını ve bugüne kadarda fındığa ve fındık üreticisine 309 milyon destek verdiğini açıklayan Başkan Erdoğan, Ordu kadim bir şehirdir. Biz bugüne kadar Ordululardan hiçbir yatırımı ve hizmeti esirgemedik, inanıyorum ki 2014 yılının rekorunu bu kez de egala edecektir. İşte bu yüzden bakınız yeniden eserlerimizle birlikte karşınızdayız ifadeleriyle tam destek istedi.

Başkan Erdoğan’ın aday tanıtım programından sonra en çok konuşulan konu ise şu hesabilik meselesi oldu. AK Partide hesabilik peşinde olanlara makamı, mevkisi, kademesi ne olursa olsun asla prim verilmeyeceğinin altını kalın harflerle çizen Başkan Erdoğan, geçmişte hesabilik yapanların bundan sonra asla ve kata trene binemeyeceklerini hatırlatarak bir anlamda da yeni belediye başkan adaylarına bu yönde inceden inceye önemli bir mesaj vermiş oldu.

Büyükşehir belediyesi ile birlikte 19 ilçe adayını açıklayan Başkan Erdoğan, İkizce ve Çamaş’ta da Cumhur ittifakı adayları için destek istedi. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının önemine de değinen Başkan Erdoğan, Ordu’nun da cumhur ittifakına sahip çıkacağına emin olduğunu söyledi.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları