HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

PERİNÇEK’İN ÇÖZÜMÜ

22 Ocak 2019 Salı Saat: 09:36

Meslektaşım ve mesai arkadaşım Gazeteci Şafak Deliçakar, meslek hayatı boyunca ilklere imza atan bir isim olduğunu biliyoruz. Deliçakar’ı son olarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i Kanal Ordutv de canlı yayın konuğu alarak Türkiye’nin ekonomik kriz sorunu ve çözüm önerilerini masaya yatırma fırsatı bulduğu için kendisini ve Kanal Ordutv’yi kutluyor ve tebrik ediyorum.

Evet nedir Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sorun veya sorunlar. Perinçek’e göre kriz var ama bu krizi fırsata dönüştürmek için milletçe topyekün mücadele edilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Kriz bizden korksun” diyerek önemli tavsiyelerde bulundu.

Ekonomik krizin üretim, üretmek ve üreten bir Türkiye haline gelinebildiğinde aşılabileceğini savunan Perinçek, bu üç odaklı hareketle üreticinin, üretenin de desteklenmesi gerektiğini savundu. Tarımdan sanayiye, sağlıktan eğitime daha da önemlisi savunma sanayisinde üreten bir Türkiye olabilmek için adımlar atılması gerektiğinin altını çizdi.

Tarım alanlarının yeniden üretime açılmasının kaçınılmaz olduğunu da savunan Perinçek, televizyon programında Türkiye’nin tarım alanında ithalattan kurtularak bir an önce ihracata yönelmesi halinde ekonomik krizin büyük ölçüde aşılacağını söyledi.

Perinçek, bu programda aslında çok önemli konulara değindi ama bu tavsiyelere hükümetinde nasıl bir tepki koyacağı da daha şimdiden merak konusu oldu. Hükümet, Perinçeğin bu tavsiyelerini ne kadar dikkate alır veya almaz bilinmez ama bilinen tek gerçek var o da görünen köyün klavuz istemediğidir.

         Krizi fırsata mı çevireceğiz, yoksa kriz daha mı derinleşecek. bekleyip göreceğiz…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları