HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

“TABUTU ELİMDEN ALDILAR”

26 Şubat 2019 Salı Saat: 10:35

Tırnak içine aldığım bu sözler AK Parti iktidarında eski içişleri bakanlığı yapan ve şimdi Saadet Partisinden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İdris Naim Şahin’e ait. Şahin, Ordu’da yayın yapan Kanal ordutv ve TV52 televizyonlarının geride bıraktığımız Pazar günü akşam 20.00’de katıldığı Özel Gündem programında söyledi.

Şahin, bakanlığı döneminde yürüttüğü terörle mücadele çerçevesinde terör örgütünü tamamen bitirme noktasına geldiğini ve hatta ve hatta “Terör örgütünü tam tabuta koyduk, mezara gömecekken tabutu elimden aldılar” sözleriyle gündeme bomba gibi düşen bir açıklamayı canlı yayında ekranlar başında tüm Türkiye’ye ve dünyaya haykırarak söyledi.

Şimdi, Ne, Nerede, Nasıl, Niçin, Neden ve Kim veya kimler aldı? Bu tabutu bakan İdris Naim Şahin’in elinden? Başta Ordu kamuoyu olmak üzere tüm Türkiye kamuoyu da bu sorunun cevabını kim veya kimler tarafından verileceğini merakla bekliyor.

40 yılı aşkın bir süreyle mücadele ettiğimiz pkk sonrasında ona eklenen ypg-pyd-daeş-ışıd gibi irili ufaklı bu terör örgütleriyle verilen mücadele de verdiğimiz on binlerce şehidimizin kemiklerini sızlatanlar ve kanlarını yerde bırakmaya devam edenler Kim? Veya Kimler? Bu vebali taşımaya hala devam ediyorlar?

40 yıldır terörü bu ülkede temizlemede, yerle yeksan etmede, birkaç kez de olsa bitme, bitirilme safhasına gelindiğinde bu tabutu elden ele alanlar kimler? Eski bakan İdris Naim Şahin’in bu sözleri üzerine, şimdi şehit analarına, bacılarına, eşlerine, çocuklarına bu ülke insanına, cephede gözünü kırpmadan vatan uğruna hala mücadelesine devam eden Mehmetçiğimize bunun cevabını kim veya kimler verecek? Veya verebilecek bir babayiğit çıkabilecek mi?

Bende şimdi sizler gibi bu sorunun cevabını merakla bekliyorum. Tabutu elden kim aldı? Tabut nerede? Velev ki, bu sorunun cevabı verilmeyecek, örtbas edilecek, gündem değişecekse, unutturulmaya çalışılacaksa, unutulmasın ki, herkes unutsa da ben bir daha unutmam. Cevabı kamuoyu adına beklemeye ısrarla devam edeceğim.  


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları