HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

AK PARTİ DİKKAT ETMELİ

4 Mart 2019 Pazartesi Saat: 09:56

Benim iddiam cumhur ittifakı Ordu ilinde 20-0 kazanır yönündeydi. Ancak gel görkü yapmış olduğum araştırmalar sonucunda durum hiçte öyle değil. Büyük Şehir Belediye Başkan adaylığına İdris Naim Şahin’in Saadet Partisi tarafından aday gösterilmesi, eski bakan şimdiki cumhur ittifakı büyük şehir başkan adayı Hilmi Güler in bütün planını altüst etti.

                Büyük şehir başkan adaylığı için başa baş yarış sürüyor. Eğer CHP adayını çeker veya etkisizleştirirse ibre İdris Bey den yana olur.

                Cumartesi pazarını gezdiğimde vatandaş oylarını ben değil pırasa, patates, lahana, soğan ve tereyağ verecek diyorlar. Yani cebi yanan halk şuanda oynak bir düşünce göstermekte.

                Gürgentepe , Ulubey ve Kabadüz ü hatta korgan ı muhalefet adaylarının kazanabileceği dillendirilmektedir.

         Vatandaşın en çok üzerinde durduğu hassas konu ise Enver Bey in neden görevden el çektirildiğidir. Bir zamanlar ordu ilinin en önemli siyasi lideri olan Enver YILMAZ eğer görevini kötüye kullanmışsa, hırsızlık, rüşvet, rant olayı varsa neden yargılanmadığıdır. Yahut başka bir sebep varsa neden Ordulunun aydınlatılmadığıdır. Enver Bey in ordu ilinde köklerinin sardığının ve eski cumhurbaşkanı Abdullah GÜL ün kuracağı yeni parti de rol alacağı dedikodusu yayılmaktadır.

          Altınordu ilçesinde yarış cumhur ittifakı Aşkın TÖREN ve millet ittifakı Birol YILMAZ arasında geçeceği muhakkaktır. Aşkın Bey Birol Bey e göre ağır basmaktadır. Çünkü Ordu halkı Birol beyin chp genel başkan yardımcısı Seyit TORUN un güdümünde olduğunu düşünmektedir. Birol Yılmaz etik ve kaliteli bir kişiliğe sahiptir. Geçmişteki tecrübesi bu görevi kaldırabilecek yeterliliğindedir. Ancak halkın nabzına göre işkur yöneticilerinden Aşkın Tören in 3-5 puan farkla bu seçimi alabileceği gerçeğidir.

           Değerli okurlarım sizler için gazetemiz Ordu Yeni Haber de halkın nabzını tutmaya devam edeceğim.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları