HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

NE OLUR?

19 Mart 2019 Salı Saat: 11:37

Bugünlerde vatandaşın ağzında seçim tahminlerinin sonuçlarının ne olacağı konusu hayli merak konusu olmaya başladı. Sade vatandaşlar sokakta, çarşıda, pazarda bir siyasetçi veya gazeteci görse hemen kollarına sarılarak bu seçim ne olur? Kim kazanır? Sorularını patlattıktan sonra aldıkları cevaplar karşısında da “HADİ YA” demekten de kendilerini alamıyorlar.

Son günlerde benimde en çok duyduğum soru bu, “NE OLUR?” sorusu oluyor. Bana soranlara bende diyorum ki, kardeşim tahmin mahmin yok. 28 yıllık meslek hayatımda ilk defa 20’de 20 olan seçimde yanılmıştım. Bu kez de yanılmak istemiyorum. Bu seçimde size tahmin yok diyor ve gülüyorum.

Deliçakar, peki neden tahmin yok sorularına da şöyle cevap veriyorum. Bir insanın bir başı olur. Başı kendisinde, eli başkasında, bacakları başka yerde olan partililerin ve seçmenlerin nasıl oy kullanacağını siz nasıl tahmin edebiliyorsanız, bende o şekilde tahmin ediyorum. Yani uzun lafın kısası hakkımızda hayırlısı deyip geçiştiriyorum.

BOĞULUYORSUNUZ, HABERİNİZ OLSUN!..
Bu arada birde tavsiye de bulunayım. Bu tavsiyem bütün siyasi parti liderlerine, temsilcilerine ve adaylarına gelsin. Sonuçta seçmen olarak bizler bir belediye başkanı seçeceğiz. Kazanmak için caiz olmayan işleri caize çevirmek yanlıştır. Orantısız güç kullanmakta yanlıştır. Hainin, hırsızın, yalancının hesabını gidin mecliste ve adalet önünde sorunuz.
Ben başta Ordu olmak üzere Türkiye'nin yeni inşası nasıl olacak? Bunları duymak istiyorum. 
Senin kaşın kara, ötekinin gözü kara, çamur mamur işleri bitti, bırakın bu işleri artık. Böyle gittikçe boğuluyorsunuz. Haberiniz olsun.

Ne olur? Sorusuna gelince de hem Vallahi, hem Billahi, hem de Tillahi, inanın bende sizler gibi 1 Nisan sabahını iple çekiyorum. Birlikte göreceğiz bakalım. Ne olursa olsun son söz hakkımızda hayırlısı olsun diyorum şimdilik…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları