HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

ZÜBÜK ARAMIZDA!

29 Şubat 2016 Pazartesi Saat: 16:03

Dünyada devlet olgusu veya kitleleri yönetme olgusu ortaya çıktığı o tarihlerden günümüze, ülkemiz coğrafyasını ve dünya coğrafyasını incelediğimizde yönetme ve yönetim anlayışlarımızda farklılaşımların olduğunu görmekteyiz.

Gelişmiş ülkelerde yönetenler yönettikleri insanların ortaya koydukları her meseleye duyarlı yaklaşım gösterirken, ülkemiz yönetenleri yönettikleri insanların meselelerini ancak görevden ayrıldıklarında onlara kulak vermektedirler.

Bir ülke düşünün ki tiyatro, sinema eserlerinde ülkemiz siyasetini sahneye ZÜBÜK filmiyle ortaya koymuş ki hiçbir dünya sinemasında kendi ülke siyasetçisini bu şekilde ortaya koymamıştır, tabii ki bunu söylerken ZÜBÜK filmiyle Türk siyasetçisi istisnalar kaideyi bozmaz gerçekçi bir bakış açısını ortaya koymasından dolayı Türk halkı tarafından hala gündemdeki yerini korumaktadır.

Bunları söylerken millet için gecesini gündüzüne katan siyasetçilerimiz başımızın tacı sözüm meclisten dışarı.

Şimdi bu yazıda nerden çıktığı diyecek olursanız, son günlerde Ordumuzun eski ve yeni siyasetçilerini uzaktan izlerken ZÜBÜK ü gördüm yazım ondandır.

Geziyor, gezdiği yerlerde öyle sıcak öyle sevecen ki inanamaz insan,siyasi rakiplerini kendi partisindeki rakiplerini ve yahutta kendisi gibi düşünmeyenleri birden insancıllığı sıcaklığı bırakıp nasıl hakaretler nasıl küfürler nasıl iftiralar aman yarabbi…

Dünya böyle biz böyle, bunları söylerken yabancı hayranlığım varda böyle diyorum asla… Aziz Milletimi mukaddes bilmiş bir insanım, ancak gördüğüm gerçekleri de görmezden gelmem mümkün değil.

ZÜBÜK aramızda geziyor, şirinlikler yaparak geziyor, iftira, gıybette ise sınır tanımıyor söylemezsem kendimi affedemem. Dün siyasetin yöneten tarafında  boş boş gezip insanımızı dolandırarak servet sahibi olmaya gayretli olan, bugünlerde haksız kazandıkları elinden gidince tekrar aynı serveti nasıl kazanırım diye düşünmüş olmalı ki sahne almaya başladı,

ZÜBÜK kardeş yemezler vallahide billahi de yemezler, haberin ola yakın markajdayım bilgin olsun, bilesin şimdilik ZÜBÜK dedim zannetme ki ismini açıklamayacağım bekle çok yakın zamanda eğer sen ağzındaki salyalarla geldiğin yere gitme bu köşeden isminde açıklanacak.

ZÜBÜK şehrimizde ağzında salyalarla geziyor aman ha dikkat…

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları