HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

YAPILACAK HABER OLMAYINCA!!!

23 Mayıs 2019 Perşembe Saat: 13:44

Yandaşlık öyle seviyeye çıktı ki, halkın sorunlarını, halkın isteklerini haber yapanlar neredeyse kalmadı.

Kes, kopyala, yapıştır gazeteciliği öyle bir şan yaptı ki  (yazının içine küfür de koysak kullanıyorlar) milleti iyice enayi yerine koymayı bırakın aptal muamelesi yapıyorlar.

Geçtiğimiz yıllarda bir haber ajansı bir haber yapmıştı. Bir horoz sahibine saldırdığı için adamcağız fındık bahçesine girip fındığını  toplayamamıştı!!! Bunu da gazeteler sanki bir habermiş gibi yayınlamışlardı.

Yasada suç olan bir şeyi övmek suçtur. Yanlışı övemezsiniz.

Ama Türkiye’de gazelcilik b.. bir işe döndüğü için artık kimse nedir ne değildir ilgilenmiyor.

Ordu’nun en güzel yerine kıyı kenar çizgisi kanuna aykırı olarak yapılan ucube binayı görmeyenler, hırsızlığı dile getirmeyenler, ramazan öncesi 3 liradan satılan pide nasıl ramazanda 5 liraya satılır diye sorup hırsızlığı haber yapmayanlar  ve nicelerini görmezden gelenler yeni nesil gazeteciliği(!) bu millete yutturmaya devam ediyorlar.

Neresinden tutsanız yanlış nereden baksanız suç.

Bu haberi bu şekilde yayınlayan gazeteciler aslında haberi alıp baba hakkında suç duyurusunda bulunacak haber yapacaklarına sanki övünülecekmiş bir şey gibi ballandıra ballandıra haberini yayınlıyorlar, görüntülerini kullanıyorlar. İşin ilginçi işin başında bulunan sözde haber müdürleri editörler bunu servis edebiliyor.

 Ülke de hak, hukuk, adalet olsa bu haberi yapanlar hakkında bile suçu övmekten işlem yapılır(!) ayrıca bu çocuğun babasına gerekli ceza verilir. ( Avrupa’da olsa çocuk aileden alınıp devlet korunmasına bırakılır )

Ülkede işsizliğin, açlığın her geçen gün büyüyerek artığı ekonominin uçuruma yuvarlandığı ortamda yapılan bir haber bakın nasıl..

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki küçük çocuk, kendi imkanlarıyla öğrendiği ve kontrollü bir şekilde kullandığı iş makinesiyle babasına tam destek oluyor.

Fatsa ilçesinde kepçe operatörü babasının izinden giden 5 yaşındaki Muharrem Emre Aynacı, yaşıtlarından farklı olarak iş makinesi ile zaman geçiriyor. Operatör olan babasını izlerken iş makinesi kullanmayı öğrenen ve babasının kontrolünde bir süredir ekskavatör kullanan Muharrem Emre Aynacı, ailesine oyuncaklarını da iş makinesi olarak aldırıyor. “

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları