HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

İŞTE BU BE KARDEŞİM

15 Temmuz 2019 Pazartesi Saat: 08:49

Ordu’da yapılması ve olması gerekeni hatta turizm adına olmazsa olmazımızı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler hayata geçirecek. Yat Limanı konusunda verdiği taahhütle Ordu nihayet dünya turizm haritasında yerini böylece almış olacak.

İki tane turizm bakanımızın olduğu dönemlerde de kaç defa yazdım ve söyledim. Turizm adına boş şeyler yapıyor ve konuşuyorsunuz diye de uyarmıştım. Çünkü Ordu’nun dünyaca tanınması için ve dünya turizm haritasında yerini alabilmesi için yat limanı veya marinaya ihtiyaç vardı.

O dönemlerde yazdıklarımızı, söylediklerimizi sağır sultanlar duydu fakat gel gör ki bize bakanlar duymadı ve görmedi. Demek ki istenince oluyormuş. Vallahi eğer Başkan Güler, bu vaadini gerçekleştirirse gidip ilk önce elini ben öpeceğim.

Turizm alanında Karadeniz başta olmak üzere Türkiye’nin en pahalı illerinden biriyiz. Hizmet kalitesinden tutun tesisleşmeden çıkın maalesef çok gerideyiz. Turizmde başarı çıtamız yerlerden bir türlü de yukarıya çıkmıyor zaten. Yine altını çizerek diyorum ve demeye de devam edeceğim. Turizmde eksi bin beşyüzlerdeyiz. Kimse kimseyi kandırmasın.

Ne Arabıydı ne baharı, ne Şam’ı ne de şekeri. Yaylalar perişan, şelaleler perişan, göller, ırmaklar, dereler perişan. Temizlik sıfır, kalite sıfır, hizmet sıfır, satmaya gelince de bire on katıp satıyoruz. Adına da turizm diyoruz. Alın size turizm turizm anlayışımızda budur.

İşte bu be kardeşim. Sözle, peynir gemisiyle yürütülecek iş değil turizm. Bakın Başkan Hilmi Güler, bir değil hem de iki tane Yat Limanı sözü verdi. Gülyalı ve Kumbaşı şimdi dört gözle bu projeyi bekliyor.

İşte bu alnından öpülecek bir karardır Ordu adına. Ayrıca liman konusunda da Ünye Limanının tam donanımlı bir hale getirerek hizmet vermesinden yanayım. Ünye Limanı Avrupa standartlarını yakalarsa Ünye ve Fatsa’da rahat bir nefes alır.

Kruvaze yat limanı konusunda da Başkan Güler’e güvenmekten başka çaremiz yok. İnşallah Güler, bu liman ve kruvaze konularını da dikkate alarak bu şehir için büyük bir hayır duası almış olur. Bu dua da inşallah kendisine nasip olur. İşte bu be kardeşim. Yapanın elini öpmeyi de biliriz EvelAllah…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları