HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

BİNA YAPMAYIN GÖNÜL YAPIN

25 Ağustos 2019 Pazar Saat: 11:45

Birgün toprak olduğunuzda lüks binalarınızı yerinden söküp gittiğiniz yere götürmeyeceksiniz.

Karun gibi servetiniz olsada kefenin cebi olmayacak. Ne arabanız, ne paranız, ne malınız, ne mülkünüz.. Ahir bir zamanda bir kuru sela ile ilelebet yolculuğu başlayacaktır. Onun için binaları, betonları yapmayı bırakın.

Gönül yapın. Kalpleri kazanın. Hayır yapın. İyilik yapın. Ve allahü tealanın huzuruna bu zenginliklerle çıkın. Çünkü insanoğlu Allahın kulllarıdırlar.

 İNCEDİRLER. Naiftirler. Ve insan insanı esir alamaz. Kul yapamaz. Esir edemez. Bu topraklara kocaman kocaman binalar dikeceğinize kocaman kocaman iyilikler inşa edin. Yürekleri satın almayız.. İnsanlara kötü davranmayın. Hepimiz zenginiyle, fakiriyle, şişmanıyla, zayıfıyla bu ülkenin evlatlarıyız. Bu toprağın çocuklarıyız.

Herkesin iyi yada kötü bir hayatı var. Bir ailesi var. Çoluğu var, çocuğu var. Zulmetmeyelim onlara. Bu yeryüzünde iyiliklerde, kötülüklerde giderken referansı olur insanın. Hepimiz öleceğiz. Ölüm bir nefes arası. Biz öldüğü zaman düşmanlarımızın bile cenazesine giden ulvi bir gelenekten geliyoruz.

 

İnsana saygıyı, sevgiyi yaşarken tattıralım. İnsanın sevgiye ihtiyacı var. Birbirimize saygı duymalıy ız ki gözü bizde olan başka devletler bizlere gıpta ile baksınlar. Onun için bırakalım beton yığınlarını. Yığın yığın kardeşlik taşıyalım birbirimize. Çünkü bizim bizden başka kardeşimiz yoktur..

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları