HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

NETİCEYE BAKARIM!

9 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 07:29

Ordu Üniversitesi Rektörü Ali Akdoğan, göreve başladığı ilk günlerde ilk icraatlarının başında Ordu ilini hak ettiği hastaneye kavuşturacağı olmuştu. Ben inanıyorum ki, ODÜ İlahiyat Fakültesinin kuruluşunda da öncülük eden Rektör Akdoğan, bu meseleyi de kafaya taktıysa kısa sürede de sonuç alacaktır.

Ancak son günlerde fındıktan, fıstıktan başka söz bulamayan bazı siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ların başlarında ki şahsiyetlerin, birden bire Tıp Fakültesi Hastanesine yön değiştirerek sanki kendileri bir şeyler yapıyormuşçasına paye çıkarmalarına da bir anlam veremiyorum. Çok gülünç ve komik hale düştüklerinin Vallahi farkında bile değiller. Efendiler, bugüne kadar nerdeydiniz Efendiler…

Buradan size ekmek çıkmaz beyler. Hazır fındık sorunu da çözüldü çözülecekken o kafanızı artık başka sorunlara yorun. Örneğin vatandaşın enflasyon karşısında beli bükülmüş, hayat pahalılığı can bezdirmiş, banka borçları, icralar, yasal takipler tavan yapmış, eğitimde ki başarısızlık, örneğin dibe vurmuş turizm, örneğin alt yapı sorunları, örneğin derelerin ıslahı, kurulmaya devam eden HES’ler, trafik sorunu, çevre yolu, dere yolu, yarım kalan devlet yatırımları örnek çok yani.

Bırakın bu işleri de ehilleri işini yapsın. Yani demem o ki, gölge etmeyin artık aman gözünüzü seveyim. Çünkü bugüne kadar hep kaş yaparken gözümüzü çıkardınız da o yüzden söylüyorum. Gölge etmeyin diye. Başından beri bu hastane konusunda ben yetkili ve ilgili herkese yazmıştım ve söylemiştim boş işlerle uğraşıyorsunuz diye. Ama bu kez umudum Bin 500 kat arttı. Çünkü inanıyorum ki, Rektör Ali Akdoğan bu sorunu da çözecek tek isim olacak.

Meslek hayatım boyunca da ben hiç Hatice’ye bakan taraf olmadım. Her zaman işin Neticesine bakarım. Tavsiyelerimde, önerilerimde, vardığım her sonuçta da hep işin neticesinde olmayı kendime hedef kıldım. Ordu’nun sağlık alanında 10 yılını gasp edenler ve Ordu’yu bir 10 yıl daha geriye atanlar artık ellerini, ayaklarını bu işten geri çeksinler.

Bıraksınlar Ordu Tıp Fakültesi Hastanesi nasıl Ordu’ya kazandırılıyor, keyifle bunu izleyelim. Destek olalım. Efendiler bir hatırlatma daha yapayım. Memlekette köstek tamircisi de kalmadı haaaa. Artık kösteklikte işe yaramıyor. Bundan sonra da her biyolojik gazın peşine düşmeyin. Haberiniz ola…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları