HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ATATÜRK RÖLYEFİ ESKİ YERİNE GETİRİLSİN!

16 Eylül 2019 Pazartesi Saat: 08:10

Ordu Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Enver Yılmaz tarafından kaldırılan rıhtımda ki Atatürk rölyefinin tekrar terine konulması için başından beri mücadele eden ben ve meslektaşım duayen abimiz Erol Karaer iken, bugünlerde düne kadar hiç sesleri çıkmayan bazılarının Atatürkçü kesilmelerine hayretle bakıyorum.

Rusumat4 Anıtının önünde ki ucube çay ocağının kaldırılması ve Ayışığı otopark alanın çevreye kazandırılması mücadelesini veren yine ben ve Karaer iken yine bugüne kadar kimsenin gıkı çıkmazken bugünlerde bazı cenahların Rusumatçı ve çevreci kesilmelerine de hayretle bakıyorum.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önüne Ordu’nun kurucu belediye başkanlarından Süleyman Felek’in büstünün konulmasını yine ilk ben teklif ederken, bugünlerde bazılarının yine Felek’çi sevdalısı kesilmelerine de şaşkınlıkla bakıyorum. Düne kadar Süleyman Felek kimdir? Diye sorsan trene bakar gibi bakanlar, ne hikmetse Feleği de tanımış olmuşlar.

Neyse her zaman ilklerin gururu bizden kalsın önemli değil. Önemli olan yapılan ve yapılacak olan icraatlardır. Şimdi gelelim esas mevzuya. Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, çağrılarımıza duyarsız kalmadı. Rıhtıma Atatürk Rölyefini kazandırdı. Perşembe günüde resmi açılışı gerçekleşek.

Bu şehrin abisine son haftada dedik ki, abi rölyefin yeri yanlış, yeri tam orası değil. Eski yerine biraz daha yükseltilerek konulması daha uygun olur dedik. Bugüne kadar henüz bir cevap gelmedi ama inanıyoruz ki abimiz bu hatayı da telafi eder ve rölyefi hak ettiği yere koydurur. Buna şahsımla birlikte bütün Ordulularında sevineceğine abimizin hiç şüphesi olmasın.

Yine abimiz geçen ay ki meclis toplantısında Süleyman Felek’in büstünün de Büyükşehir Belediyesinin önüne konulacağının müjdesini vermişti. Sırada Rusumat ve Ayışığı var. İnşallah burası da tez vakitte bir çözüme kavuşur.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları