HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ŞU ÖCELİ’Yİ HİÇ DÜŞÜNEN, AKLINA GETİREN VAR MI?

3 Ekim 2019 Perşembe Saat: 09:42

Ben diyeyim 20 siz deyin 25 köy yolunu birbirine bağlayan Altınordu ilçesinin tam ağzının içerisinde ki Öceli Mahallesinin ana yol 40 yıldır asfalt bekliyor. Asfalt sorununda Ordu’nun en müzdarip olduğu mahalle Öceli’yi maalesef ne kimse düşünüyor ne de kimse aklına getiriyor.

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin sırtından başlayarak Çavuşlar ve Burhanettin Mahalleleri sapağına kadar olan yaklaşık 3 km.lik yola ve bu yolda ki soruna bugüne kadar el atmak nedense hiç kimsenin işine de bir türlü gelmiyor.

Yarım asırdır kaç tane İl Genel Sekreteri geldi geçti, kaç İl Genel Meclis Başkanı geldi geçti, kaç Belediye kaç Vali, kaç vekil, kaç Bakan geldi geçti kim bilir? Yine her seçimde birilerinin seçim vaat ve taahhüdüne konu olan yol sorununa ne hikmetse bugüne kadarda hep seçimlerden sonra sırt dönülmüş.

Sabah 6.30’dan öğlen 12.00’ye kadar toplu ulaşım hizmeti yapan dolmuşlara bir binseniz ne demek istediğimi iyi anlarsınız. Yolcusundan şoförüne varıncaya kadar milletin ağzına geleni söylediği yolda çile bitmiyor. Türlü bahanelerle ötelenen yol bu senede asfalt yüzü görmedi.

Günde yaklaşık 3 ila 5 bin aracın geçtiği ve bu sayının yaz aylarında daha da arttığını düşünecek olursak, Öceli’ye 40 yıldır yol konusunda konulan bu ambargoyu ise pek anlamak neredeyse mümkün değil.

40 yıldır utanarak, sıkılarak İl Özel İdarelerin, Belediyelerin, Valiliğin ve yönetimlerde bulunan tüm iktidarların kapısını mesken tutan gelmiş geçmiş bütün muhtarların sonuç alamadığı yol sorununa bakalım hangi babayiğit el atacak.

Sahi, Allah aşkına şu Öceli’yi hiç düşünen, aklına getiren var mı? Sonuçta yönetenlerde bir insandır. İnsanın görmediğini Allah görür beyler. Sabırda bir yere kadardır.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları