HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

GÜLYALI, DAHA DA HARİKA OLUR (MU?)!..

28 Ekim 2019 Pazartesi Saat: 09:05

Geçen hafta Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tertiplenen Muhtarlar Günü davetinde konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin konuşmalarını dinleyince beni bir heyecan sardı. Her ikisi de ilçemiz için önemli ve güzel müjdeler verdi.

Müjdelerden biri Balıkçı Barınağı bir diğeri de Su Sporları Merkezinin ilçeye kazandırılması adına çalışmalara hız verildiğinin duyurulmasıydı. Çikolata Park ile birlikte bu üç anlamlı yatırımın Gülyalılılara ne kadar büyük bir istihdam sağlayacağını ve ilçe ekonomisine katkısını da düşündükçe heyecanım bir kat daha artıverdi.

Bana göre yıllardır hayalini kurduğum bir önemli ve şu ana kadar Ordu-Giresun Havalimanı hariç en önemli yatırımın Gülyalı ilçemize ivedilikle bir Meslek Yüksek Okulunun kazandırılması olurdu. Bu konuda haksız olduğumu da düşünmüyorum. Adını ne koyarsanız koyun ister denizden, ister turizmden, ister tarımdan adına ne derseniz deyin bir Meslek Yüksek Okulu artık ilçemiz için farz olmuştur.

Çalışmalarını yakınen takip ettiğim başta valimiz Seddar Yavuz’un devlet yatırımlarına gösterdiği hassasiyet, akabinde Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin hizmet heyecanını da hesaba katarak bütün imkanları sınırsız ve sonuna kadar Orduluların menfaatleri için sunmaya hazır ve amade olan Ordu Üniversitesi Rektörümüz Ali Akdoğan ile birlikte bu meseleyi de çözersek harika olur diye düşünmekteyim.

Geçmiş yıllarda unutmamalıyız ki, hayırsever bir işadamımızın Meslek Yüksek Okulu konusunda bir takım girişimleri olmuştu. Neden vazgeçildi? Niye sümen altı edildi? Bu konuda ki engeller ne idi? Sorularını bir kenara bırakarak şimdi iktidarı, muhalefeti hizmetler konusunda birlik ve beraberliği tesis etmişken gelin vakit kaybetmeden bu harika yatırımı da Gülyalı’ya hep birlikte kazandıralım.

Ne dersiniz düşüncesi bile harika. Gülyalı, daha da harika olur (mu?)!..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları