HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

ORDU CHP TEŞKİLATI AYNI TAS AYNI HAMAM

3 Aralık 2019 Salı Saat: 10:09

Ordu CHP teşkilatında delege seçimleri tamamlandı. Sıra yönetim kurulları ve başkanların seçimine geldi. Görünen o ki 2019 delege seçimlerinden çoğu CHP üyesi memnun kalmadı. Bu demektir ki geçmişte yaşanan oyunların tekrarını yine izleyeceğiz.
Hatırlayın lütfen. 4 yıl önce seçimi kim kazanırsa kazansın AKP kazanacak demiştim ve aynı dönemde bir başka yazımda CHP’li ağalar birbirini ağırlar demiştim. Gene aynı çizgiye döndük.
Hiç k
imse CHP 2 milletvekili çıkardı hikayesini anlatmasın. Millet ittifakı olmasaydı çıkartma şansımız yoktu. Benim gönlüm Ordu gibi sosyalliği yüksek bir ilde 3-4 milletvekilliği çıkarmaktır. Ama bu, bu zihniyetle bu kafayla çok zor.
ANAP iktidarının Mustafa Taşar isimli Gaziantepli bir bakan vardı. Bir Pazar yerini denetlerken halka dönüp ‘’ halen bıraktığımız yerde otluyorsunuz ‘’ demişti. Gerçekten CHP Ordu teşkilatı bıraktığımız yerde duruyor ( bu otlama işi hakaret değil sadece işlev yapamama halidir ).
Parti içinde iki tane ağa var ( bu ağalar kendilerini bilir ). Başkan içlerinden biri olacak. Aralarına kimseyi sokmuyorlar. Bizim gibi eli kalem tutan yediden yetmiş yediye sosyal, demokrat, cumhuriyetçi, ulusalcı kişileri de içlerine alamıyorlar ve ya almıyorlar.
Nasıl ki iktidara eğitimli şahısları kabul etmiyorlar, bizim teşkilatta birazcık öne çıkan üyeyi soyutlayarak def ediyorlar.
Adamın oğlu delege olmuş ama haberi yokmuş. Yine bu adamın oğlunun yerine geçmişte oy kullanılmış. Yarında olacağı budur.
Ordu ilinde, il ve ilçe başkanları kukladır ( tabi hepsi için demiyorum ). Bırakın PM üyesi bunlar olsun.
Belediye başkan adayları bunlar ya da yandaşları olsun.
Milletvekilleri de bunlar olsun.
Hatta birbirlerini sıraya koysunlar.
Bunları seçen dalkavuklar da kürdanın ucuna bal koyarak yalasınlar.
Üzüntüm odur ki ülkemiz de gündem yaratacak Mustafa Kemal’in kurduğu CHP’nin Ordu teşkilatında değişen hiçbir şey yok. Dün de statüko kazandı, bugün de statüko kazandı, yarın da bunlar kazanacak. Bu kafayla ülke genelinde olduğu gibi  AKP, Ordu ilinde de iktidar olmaya devam eder.
Parti içi adaleti sağlayamayanlara da yazıklar olsun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları