HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

OLMADI REİS

6 Aralık 2019 Cuma Saat: 09:55

Televizyonlarda Sayın Cumhurbaşkanının tehdit kokan demeç ve açıklamalarını hayret ve üzüntü içerisinde izliyorum. Bazen de tiksiniyorum.
Amaç saldırmak mıdır, hazmedememek midir anlamakta zorluk çekiyorum. Her gün 3-5 şehidi toprağa defnederken, gerçek ekonomi ve enflasyon göstergeleri dibe vurmuşken, Suriye ve Irak politikalarımız ABD ve Rusya eliyle sindirilmişken, devletin bir numarası çıkıyor ‘Eyy Kemal, Bay Kemal’ diye sesleniyor.
Bırak bu ucuz işleri Say
ın Cumhurbaşkanı. Vatandaş sizden iş bekliyor, aş bekliyor, emek bekliyor. Siz ki Bursa Belediyesine devlet eliyle metro yaptırtıyorsunuz, İstanbul ve Ankara’ya gelince para bul diyorsunuz. Devletin sermayesinden koklatmıyorsunuz.
Bir şehrin adı İstanbul’sa, Ankara'ysa tüm dünya ülkelerinin her yerinden borçlanma yapar ve yardım bulabilirler. Ama siz yemin ederken namus sözü vermenize rağmen devletin kasalarını muhalefet belediyelerine kapatmanız vicdanları yaralar. Kendi seçmenleriniz dahi sorgu yapar.
Şöyle bir düşünün biz İstanbul, Ankara, Mersin, Antalya, Adanayı neden kaybettik diye. Sırf işlemleri yandaşlarınıza yaptığınız için, yandaşlarınızı koruduğunuz için, binlerce otomatik maaş ödeme, bankamatik kartı bulunanlar olduğu için kaybettiniz.
Bugün muhalefete karşı aynı oyunu oynuyorsunuz. Dikkat edin bu oyundan dün zararlı çıktınız, yarın da zararlı çıkacaksınız.
İstanbul ve Ankara için yağmur yağmasın diye adeta yalvarır gibi durmanız ve bu büyük şehirler susuzluktan kırılsın diye beklentiniz olması oy işini bu tür daleveralara bağlamanız, oysa mega kentlerin su ihtiyacını 40 yıllığına çözdüğünüzü açıklamış olmanız enteresanlar karşılanmıştır.
Sayın Cumhurbaşkanı, at terledi, artık yem yemiyor. Sizin hikayelerinize çıkarı ve menfaati olanlar hariç kimse inanmıyor. Bu vatandaş sizden adalet, eşitlik, iş bekliyor. İstikrar bekliyor.
Hani sizin meşhur bir lafınız vardı ya, ‘ sandıkla gelen sandıkla gider.’ Sandıkla gitmeniz yakındır. Uyarması benden.
Artık sandıkta ki oylar da hiç edilemiyor. CHP bu konuda uyandı. Gerekli önlemleri de almaktadır.
Gerçi siz sandıktan muhalefet çıktığında ona da saygı göstermiyorsunuz ya.

 Hade neyse...

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları