HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BAŞLANGIÇ!

3 Ocak 2020 Cuma Saat: 11:01

Acısıyla tatlısıyla bir 365 günü daha tepe tepe kullandık. Önümüzde bir tepeleme koca bir 365 gün daha duruyor. Günler neyi gösterir bizlere şimdiden bir şey söylemek pek mümkün değil.

Öleceğiz, ölenlerimiz olacak üzülüp ağlayacağız. Doğanlarımız olacak, en iyi şekilde yaşatmak için kendimizi seferber edeceğiz. İmkanlarımız dahlinde yaşamaları için yaşam mücadelesi vereceğiz. Bu uğurda her şeyimizi feda etmeyi de göze alacağız.

Şimdi oturup arkanda bıraktığın nice 365’li günlere mi, yoksa önünde duran kocaman bir 365 günü daha nasıl aşacağına mı bakacaksınız? İkisi de önemli aslında geçmişi düşünüp, dersini alıp, dersten ders çıkarıp ileriye sarılmak daha doğru değil mi?

O halde yapmamız gereken nedir? Sıfır hata belki pek mümkün olmasa da ileriye yönelik en az hatalarla bize sunulan ve adına 2020 denilen yılı bir başlangıç olarak değerlendirmekte fayda var derim. Başlangıç olsun bu yıl, bir şeyin veya bir şeylerin başlangıcı olsun. Neyi umut ediyorsanız onun başlangıcı olsun. Hatta kendinize bu yılı bir milat dahi yapabilirsiniz.

Yıla nasıl girdiniz bilmiyorum ama bir söz vardır nasıl başladıysan öyle devam eder diye. Umarım herkes iyi bir başlangıç yapmıştır. Ben bu yılın ülkemiz adına barış, huzur ve istikrar yılı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımız, yaşlılarımız, dertlerine şifa arayan hastalarımız, hayvanlarımız, bitkilerimiz için sağlıklı bir yıl olsun.

Her şeyin gönlünüzce, dileğinizce geçirebileceğiniz bir 2020 olsun. Haydi o zaman insanlık adına, barış ve huzur adına, sağlık sıhhat adına önümüzde ki 365 günü tepe tepe kullanmaya ne dersiniz? Nifak tohumları yerine dökülün insanlık tohumlarını. Haydi olsun mu 2020 başlangıç yılı?

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları