HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

11. SIRADAYMIŞIZ!

13 Ocak 2020 Pazartesi Saat: 08:04

Yıllardır duymayı özlemlediğimiz açıklamayı nihayet Ordu Valisi Seddar Yavuz’dan duyunca sevincimden birden oley çekmek geldi içimden. Nihayet eğitimde başarı sıralamasında Ordumuz, Türkiye genelinde 11. Sıraya kadar gelmiş.

İlk ve orta eğitimde yıllardır başarı sıralamasında Türkiye genelinde hep bu zamana kadar 55 ila 64. Sıralar arasında gidip gelen Ordumuz, son yıllarda yaptığı ataklarla 11. Sıraya kadar gelebilmiş. Bunu bana bir başkası söyleseydi Vallahi de, Billahi de kesin inanmazdım.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün de bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, Ordu’nun eğitimde ki başarı seviyesinin yükseldiğine dikkat çekerek kendi ağzı ile Ordu’nun 11. Sıraya kadar geldiğini söylemesi üzerine inanın çok duygulandım. Eğitim konusuna verdiğim önemden olsa gerek bu heyecanımı da sizlerle paylaşmak istedim.

Başarı seviye sıralamasında, zaman zaman yazdığım haberlerde, köşe yazılarımda ve yaptığım televizyon programlarımda eğitim camiasına eleştirilerim ve tepkilerim olmuştu. Yeri geldi yiğidi öldürdük ama hakkı olanın da hakkını teslim etmeyi bildik.

Şimdi bu hakkı teslim etme zamanı. Ordu’da eğitim konusunda bu camiada Ordu’yu 60. Sıralardan alıp 11. Sıralara kadar taşıyan ve bu uğurda emek verip katkı sağlayan, fedakarca çabalayan başta Ordu Valisi Seddar Yavuz olmak üzere herkesten Allah razı olsun.

Ben şimdi bir hedef koymak istiyorum. neden ilk beşte olmayalım. Pekala olabiliriz değil mi? Hedef ilk 5 olsun mu? Olsun Valla…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları