HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YÜREĞİM BURKULDU!

18 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 10:14

Ortak sevdamız Orduspor için bu şehirde aşk biterse ne olur? Coşku ve heyecan tükenirse ne olur? Ne olduğunu hepimiz gördük değil mi? Farkındaysanız uzun zamandan beri Orduspor ile alakalı yazılar yazmıyorum. Ama durum öyle gösteriyor ki, bundan sonra peyder pey yazmaya da başlayacağım.

Efendim geçenlerde 52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur, Yönetim Kurulu Üyelerinden Bahtiyar Köksal, Hüsnü Yücel ve kulüp basın danışmanı Olgun Alp, Cemiyet Başkanımız Recep Aydın’a bir ziyaret gerçekleştirdiler. Burada Başkan Bodur, kamuoyuna ve taraftarlarına önemli mesajlar yolladı.

Bu mesajları kulaklarımla duyunca gözlerim dolsa da ağlamamak için kendimi zor tuttum. Çünkü Başkan Bodur, sohbette, “Orduspor taraftarının bir hafta sonu vardı. Onu da taraftara zehir ettiler. Millet hafta sonunda aşk ile, coşku ve heyecan ile Orduspor’un maçını beklerdi. Şimdi milleti küstürmüşler, aşkı, coşku ve heyecanı tüketmişler. Taraftar artık stadın yolunu unutmuş. Maç var mı, yok mu, kimsenin umurunda değil. Taraftarı resmen spora ve futbola küstürmüşler. İşte bunun için göreve talip oldum” dedi

Yerden göğe kadar haklıydı sevgili başkan Şükrü Bodur. Evet yerden göğe kadar haklıydı. Tek sevdamız vardı. Tek aşkımız, tek heyecanımız, mor beyazımız, her şeye rağmen tek Ordusporumuz vardı. 53 yıllık şanlı tarihinde hiç görmediği zulümleri gören Ordusporu bu hale getirenlerin her zaman söylerim boyunlar devrilsin. Bu taraftar onlara haklarını helal etmeyecek çünkü. Zaten etmiyorlar da merak etmesinler.

Şükrü Bodur, bu tanımlamayı yaparken adamcağızın boğazı düğüm düğüm oldu. Nemli gözleri ile bu ifadeleri kullanırken duruşuna, verdiği söze, katılmamak ve destek vermemek te elde değil. Çünkü sevdamızın liderine, Orduspora yaptıklarından dolayı yapacaklarını da teminat saydık.

Başkan Bodur, Orduspor ismidir aslolan gerisi teferruattır diyerek takımın ve şehrin yeniden eski günlerine geri döneceğine yürekten inandığını ve bunu da başaracaklarını söyleyince, yüreğim burkuldu, umutlarım kabardı ve haydi İnşallah deyiverdim içimden. Kim ne derse desin o batık zevatlara karşı Başkan Bodur, bunu başarabilecek güçte.

Naçizhane tek dileğim ise Başkan Bodur ve Bahtiyar abiden, kul hakkı yiyen bu taraftarın kanına giren, bu taraftarın maneviyatını tüketen o batık zevatlardan yargı huzurunda bunun hesabının mutlaka sorulacak olmasıdır.

Başkaca da bir dileğim yoktur. Bende şimdi inanıyor ve güveniyorum. Orduspor, Başkan Bodur ve yönetimiyle İnşallah eski günlerine geri dönecektir…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları