HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

TÜRK FUTBOLU ÇIKMAZA MI GİRİYOR?

19 Şubat 2020 Çarşamba Saat: 10:16

 

Her  geçen hafta Türk futbolu nihai sona doğru sürükleniyor.

Sürükleniyor ama  sürükleyenler arsız olunca  yaramazlıklarına devam edip bir süre sonra yaptıklarının karşısına dikildiklerinde hiçbir şey yapmamışlar gibi  melün melün bakıyorlar.

İşte adama koyan da bu kısmı.

Her türlü melaneti yap dedikoduyu üret, birilerini de bu yolda alet et ve Türk futbolunu çıkmaz yola sürükle. Karşılığında ceza da yok o ne ala bizim mahalledeki mualla.

Hafızalarımızı yoklayalım.2013 yılı sezonunda  Ordu spor,  İstanbul’da  oynanan müsabakada ilk yarı GS 2 gol atmış ve soyunma odalarına gitmişti.  2. Yarı başlarken Fatih Terim   O günkü hakem  Barış ŞİMŞEK’E  ne küfürler etti. Ben utandım. GS lı 4 futbolcu atılmalıyken atamayan hakem maçı GS verdi. Aynen Mersin İdmanYurdu-GS maçında olduğu gibi. Şaibeli şampiyon olan GS suni mutluluk yaşamıştı.

Bu sezona dönelim.

Yamyamlar ortaya çıkmış Trabzon’lu 4 bakanın Trabzonsporu tuttuğu ve şampitonluğu TS vereceklerini  iddiasını ortaya attılar. Özellikle İstanbul medyası da bu olaylara çanak tuttu.

Fenerbahçe başkanı çok iddialı bir şekilde Aziz Yıldırımı devirerek bu dev kulübe başkan oldu.(Herhalde şimdi pişman olmuştur.) hiçbir şey umduğu gibi gitmeyen başkan otelin birinde TFF başkanı ve MHK başkanı ile baş başa görüşmüştü. Bu görüşmenin detayları yeterince basına yansıtılmamıştı.

GS başkanı  futbol tarihinde düşmanlarımız var sözcüğünü ilk ağza alan başkan olarak tarihe geçti.

Kimdi GS düşmanları açık ve bilgi vermedi.

Sivas spor Allah var iyi bir kadrosu var, güzelde oynuyorlar ama peş peşe aldıkları beraberlikler ve mağlubiyetler takımı liderlikten etti. Çünkü takımın derinliği yoktu. Bu takımın yöneticileri ve hocası da TS veryansın ediyor.  Sorloth  2 maç haksız bir ceza almıştı.  Cezası 1 maça indi diye yırtınmadık yer kalmadı. Enteresannn ancak hakemler bu takımı da biçtikleri doğru. En son başak şehir maçında net penaltıyı vermeyen TFF nin kara gömleklileri Sivası galibiyetten ettiler. Bu maça ağlamayanlar TS maçında veryansın ettiler.

Fenerbahçe  birkaç maçtır hakemler tarafından yıkılıyor. Doğru, ama hocalarının da kadroyu iyi kullanmadıklarını görebilmelidirler.  Fener yıkıldıkça TS saldırıyor nedeni devlet TS kolluyormuş. Ben göremedim  umarım okuyucularım görmüştür.

Galatasaray son maçını gene şaibeli penaltı golü ile kazandı. Hakem Malatya sporun net penaltısını görmek istemedi. GS 3 puanı hanesine yazdırdı.

Şimdi yönetici demeçleri yağmaya başladı.

Herkes aklını kafasına alsın.

Hakemler tehdit altında bırakılmasın.

Geçen sene şaibeli şampiyon olan GS bu senede aynı yolda ilerliyor.

Geçen sene başak şehire çelme takanlar bu senede TS çelme takma yarışına  giriştiler.

Yapıcı konuşan yok.

Herkes kendine yontuyor ve penceresinden bakıyor.

Olan ligimize oluyor.

Akıllı olun beylerrrr.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları