HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

ACIMIZ ORTAK…

29 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 09:36

Türkiye yasta, Türk devletleri yasta, samimi olan bütün Müslüman ülkeleri yasta. 33 evladımızı bir hiç uğruna yine kara toprağa verdik. Dünya, üç beş tane gözü dönmüş cani liderlerin acı faturalarının acılarını çekmeye devam ediyor.

Son canilerden bir Esed belasını sözde Avrupa müttefiklerimiz fırsata çevirmeyi gayet iyi becermeye devam ediyor. Sermayenin ağa babaları Amerika ve Rusya her dönem de istediklerini tereyağından kıl çeker gibi alıp duruyorlar. Bu işin Nato’su, Birleşmiş Milletleri de ayrı cabası.

Dört bir yanımız feryat figan içerisinde, dört bir yanımız kan revan içinde, dört bir yanımız da gözyaşları, acı ve keder had safhada. Yürekler kenetlendi. Eller birleşti, nefesler tutuldu. Bugün evlatlarımızı peş peşe uğurlamaya başlıyoruz.

Allah, milletimize ve sabrımıza zeval vermesin. Zor, bu acıya, bu zulme dayanmak inanın çok zor. Ben burada bütün şehitlerimize Allahtan rahmet ve aileleri ile tüm Türk Milletine başsağlığı dileyerek Türkiye Büyük Millet Meclisini göreve davet ediyor, gereken cevabın ivedilikle verilmesini arzu ediyorum.

Sözün tükendiği, bıçağın kemiğe dayandığı bu kara günde artık yazacak ve söyleyecek bir şey bulamıyorum. Acımız ortak. Yüce milletimize tekrar sabırlar diliyorum.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları