HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

FELAKET TELLALLIĞINA GEREK YOK!

27 Mart 2020 Cuma Saat: 12:08

Ülkemiz milli bir seferberliğe girerek başımıza musallat olan Corona virüsüyle mücadeleye girmiştir. Bu mücadelede hiçbir insan ayrımı, dil, din, ırk, tebaa gözetmeden yumak olup, topyekûn bir mücadeleye girmiştir. Günlerdir bas bas bağırıyor bütün yetkililer ve biz basın mensupları, bu musibetten hep birlikte kurtulacağız diye.

Muhalif veya muhalefet olabilirsiniz. Sırf bu işi Tiye alıp alay da edebilirsiniz. Ayıptır, yazıktır, günahtır be kardeşim. Dünyanın başına bela olan bu musibet karşısında böylede vur abalıya mantığı olmaz, olamazda. Kasap et derdinde, koyun can derdinde iken hükümetin mekanizmalarına fütursuz saldırıları doğru bulmuyorum.

Neymiş efendim, doktor kıtlığı varmış, neymiş efendim, ebe-hemşire kıtlığı varmış, neymiş efendim, maske, dezenfektan kıtlığı varmış, neymiş efendim, personel ve malzeme kıtlığı varmış, en önemlisi de hastaneler hedef alınarak Sağlık Bakanlığına vurdukça vurmak, yüklendikçe yüklenmek, hiçbir Türk’ün ahlakına sığacak cinsten değildir.

Milleti tedirgin ederek, yaygara kopararak, hastanelerden uzaklaştırmak, felaket tellallığıdır. Yaptığınız şovlarla ancak kendi egonuzu tatmin edersiniz. Zaman galeyan zamanı değil, zaman şov ve siyaset zamanı değil beyler! Zaman muhalefet zamanı hiç değil. Bilmem anlatabildim mi? İnsanlar artık başka hastalıklardan bile hastanelere gitmeye tedirgin oluyor.

Durum bu kadar ciddi ve vahimken, sizlerin kendinizden bile mahrum ettiğiniz ahlak kurallarını yeniden size hatırlatmanın bir faydası olmayacak biliyorum. Ama biz, millet olarak sizin bu şovlarınıza ve tellallığınıza asla itibar etmeyeceğiz. Bunu da kendinize çok iyi belleyin.

Bu ülkede bir milyonun üzerinde sağlık çalışanı var. Bu ülkede bir sağlık çalışanına yaklaşık sekiz kişi düşüyor. Merak etmeyin tellallar, bu ülkede personel, malzeme ve ilaç kıtlığı da yok. Mücadelede şu anda Avrupa ülkeleri de dahil dünya genelinde en iyi ülkenin Türkiye olduğunu da biliyorsunuz değil mi? Biliyorsunuz biliyorsunuz…

Sonuç itibarıyla; hükümetin adı ne olursa olsun! Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hükümetidir. Ve bu hükümet, bu süreçte sınavı da başarıyla geçmek üzeredir. Şunu unutmayın ki; Türk Milleti, sizin attığınız osuruklardan asla ve kata nem kapmıyor. O yüzden aklınızı başınıza toplayın, biraz hiç olmasa bu süreçte biraz efendilik hırkasını giyin, yapılanlara gölge etmeyin, başka ihsan da istemiyoruz sizden. Durduk yerde felaket tellallığına gerek yok!..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları