HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

ZORUNLU OLMADIKÇA!

31 Mart 2020 Salı Saat: 08:34

Bütün şehir olarak topyekün Korona seferberliğine girdiğimiz şu günlerde zaruri durumlara düşülmedikçe yapılmaması gereken kuralları lütfen ihlal etmeyelim. Bende bir şey yok, bana bir şey olmaz, artık bu saatten sonra da bir şey olmaz zihniyetinden ivedilikle kurtulun. Ve hassasiyetin daha da ilerlediğini sakın unutmayın.

Virüs kuluçka döneminden sonra süratle yayılma sürecine girmiş durumda. Bu hızlı yayılma sürecinin uzmanlar yaklaşık on gün süreceğini söylüyorlar. Yayılma sürecinden sonrada bağışıklık süreci başlayacak ve bir müddet sonrada hayat normale dönecek.

Şimdi bu yayılma sürecinden sizden zorunlu olmadıkça toplu taşıma araçlarını kullanmamanızı, sahil, park, ana ulaşım arterlerinden uzak durmanızı istiyoruz. Zorunlu olmadıkça evden şu on günlük sürede hiç çıkmamanızı bekliyoruz. Yine zorunlu olmadıkça açıktan satılan temel gıda ürünlerinden alarak tüketmenizi de istemiyoruz.

AVM’ler de, marketlerde veya diğer alış veriş merkezlerinde ihtiyaçlarımızı karşılarken başkalarıyla yakın temas kurmamanızı da şiddetle öneriyorum. Çünkü virüs artık yayılma döneminde olduğu için herkesin bir taşıyıcı olabilme riski de çok yüksek.

Gördüğünüz gibi hemen her şey ile birlikte tamamen tehdit altındayız. Zorunlu olmadıkça lütfen kimse evden çıkmasın. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimlerin aldıkları tedbir ve kararlara da sonuna kadar uyalım. Lütfen Ordu lütfen zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları