HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

BAZILARI VARKİ…!

6 Nisan 2020 Pazartesi Saat: 08:13

Bu gün ülke iyi yönetiliyor mu?  Veya  Kötümü yönetiliyor. Bunu sorgulamak istemiyorum. Ancak bir garip tipler var ki  gerçekten rahatsız oluyorum. Kendimden bu tipleri uzak tutmaya çalışıyorum.

Kim bunlar?

Aklı başında olmayan ülke menfaatinden ziyade kendini öne atan bir takım zıvanalar.

Ülke corona virüsü ile mücadele ediyor. Sağlıkçılarımız gece gündüz emek veriyorlar. İnsanları sağ ve diri tutmak için belki de kendi sağlıklarından oluyorlar.  Ama ne idüğü belirsiz bir takım yaratıklar ellerini ovuşturuyorlar, yapılan tüm çalışmaları karalıyorlar ve eleştiriyorlar.  Amaçları devletin çalışmalarını yetersiz, devleti de güçsüz gösterme güdüleridir.

Devlet güçsüz olsa ne kazanacaksınız ben anlamadım.  Yönetimi her daim eleştirmek ne manaya geliyor.  Bakanların yaptığı tüm şeyler hep den doğrudur demiyorum ama birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz gereken bu hassas günlerde gölge etmemeniz gerekir. Şakşakçılık yapında demiyorum ama o geveze ağızlarınızı da bir zahmet kapatın.

Devletin başı ‘’Biz bize yeteriz kampanyası’’ başlatıyor.  Bana göre haksız bir şekilde CHP li başkanların hesapları donduruluyor..

Evet buraya kadar yapılan bu uygulama bana göre yanlıştır.

Ama bundan sonrada CHP ve diğerleri yanlış yapmaya başlıyorlar.  Hesapları  Cumhurbaşkanının kampanyasına gönülden aktar. Hatta CHP  ve  diğer vekillerde  kampanyaya katılsın ondan sonrada yardımları takip etsin. Eleştirisi varsa eleştirsin.

Cumhurbaşkanı kendinden olmayanı öteliyor doğru. Siz ötelenmeyin kardeşim.

Devlet sade bir kara parçasıdır. Millet, bayrak,  dil, din olmazsa devletin ne adı kalır ne soluğu. Ama siz daha en başta cumhurbaşkanı ve bakanları devlet olarak görür ve ona göre siyaset belirlerseniz, geçmiş olsun sahanızda mağlup oldunuz demektir.

Devletin yanında bu zor günlerde saf tutmak erdemliktir.  Eşim ve çocuklarım adına, kendi adıma gerektiği kadar devletime bu zor günlerin aşılması için yardım da bulundum. Sizlerde bulunun ey halkım.  Her şeyi devletten bekleme gafletine düşmeyin. Her halde kasa dolu olsa halkımıza  gerekli yardım yapılırdı.  Ama bunu da şu an tartışmamalıyız.

Ben AK Partili  değilim ama devletimin yanında da saf tutarım. Sülükler gibi elini bu zor günlerde ovuşturanlar dan da değilim.

evde kal milletim..

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları