HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HALA ŞAKA ZANNEDİYORLAR..!

9 Mayıs 2020 Cumartesi Saat: 12:20

Ordu’da cehaletin diz boyu olduğu bir kez daha çıktı karşımıza, hayıftan ve sinirden delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Çok sevdiğim bir doktor kardeşim dün sosyal medya hesabında görevli olduğu hastanede Covid-19 poliklinik gününde ilginç bir olayla karşılaştığını paylaşınca, okudum ve tüylerim diken diken oldu.

Tüm dünya diken üstünde, teyakkuz halinde iken bizim Ordulu hemşerimiz bakın ne yapmış! Doktorumuza hastalığı konusunda ki şikayetlerini aktarmış, bunun üzerine doktorumuz Covid-19 şüphesi ile şüphelenerek gerekli tüm tetkikleri istemiş. O esnada içeri giren bir polis memuru, doktorumuza hastanın Ordu’da ki bir başka hastanede aynı tanı ile yatarken kaçtığını iletmiş.

Görüyorsunuz değil mi? Adam bir başka hastanede Covid-19 tedavi görürken hastaneden firar ediyor, ardından utanmadan, sıkılmadan ve yüzü dahi kızarmadan bir başka hastaneye yeniden tedaviye gidiyor. İnsan, Allah’tan korkmuyorsa da kuldan da mı utanmaz yahu. Kuldan da mı utanmaz?

Emniyet teşkilatımızın, sağlık personellerimizin dikkatleri sonucu yakayı ele veren bu zır cahil, Covid-19 tehdidini her halde şaka zannediyor. Bu ve bunun gibi davranışlarda bulunanların boyunlarına süper cahil diye tabela asmamız gerekiyor. Kendilerine saygısı olmayanın, ailesi de başta olmak üzere kimseye saygısı da olmaz.

Tehdit ikinci dalgaya geçiyor. Bu tür zihniyette ki insanların sayılarının çokluğunu bile düşünmek istemiyorum. Ordu gibi bir şehirde hala bu tür zihniyetler aymazca, sorumsuzca, kendileri dahil, milletin canını hiçe sayıyorsa, ülke genelinde ki sorumsuzlara da diyecek lafım olmaz.

Harcanan emeklere mi yanarsın? Çekilen bunca sıkıntılara mı yanarsın? Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi, Vefa Sosyal Destek Grubu, Kızılay, AFAD vs. gibi kurumların 7/24 saat çalışma takvimine mi yanarsın? Peki ey cahil müsveddesi bütün bu çabalar, bu çalışmalar niçin yapılıyor? Sen anlamadın mı?

Ben söyleyeyim. Senin sağlığın için ve adam gibi yaşaman için. Utanmadan birde hem koronasın hem de koron koron milletin içinde gez dolaş, yetmiyor bir de o hastane senin bu hastane benim, derdine çare ara.

Kendine bir iyilik yap da adam gibi tedavini ol, ne sevdiklerine ne de millete zarar verme. Kendini de düşünmüyorsan sevdiklerini düşün. Bu işin şakası yok. Tamam mı güzel kardeşim…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları