HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

UĞUR KARA

UĞUR KARA

BU NE GÜRÜLTÜ…

12 Temmuz 2020 Pazar Saat: 14:59

Ordu’da hayatın kontrollü bir şekilde normale dönmesiyle birlikte magandalar yine kendini göstermeye başladılar. Efendim, onlar için gece gündüz hiç fark etmiyor. Modeli düşük araçların egzozlarına hiç bakan, kontrol eden, denetleyen yok mu bu şehirde Allah aşkına.

Hastası olan var, çoluğu çocuğu olan var. Gecenin biri, ikisi bir bakıyorsun dört tekerlekli tavernalar sokaklarda müzik son ses, egzozlar neredeyse patlayacak, insanlar hiç umurlarında değil bu magandaların.

Bunlar yetmiyormuş gibi birde şu motosikletliler var ya onlarda bu magandalarla adeta yarış ediyorlar. İnsan durdurup motoru başına geçiresi geliyor. Üstüne üstelik şu ağır tonajlı çöp kamyonlarının çıkardıkları gürültüler insanı gece huzura değil, çıldırmaya sevk ediyor.

İnsanın iki dakika uyku uyuması neredeyse imkansız. Sabahın köründe işe giden var. Sabahın köründe işten gelen var. Dediğim gibi hastası olan, çocuğu olan var. Bu ne gürültü kirliliği kardeşim. Azıcık insanlara, millete saygınız olsun. Yani o çınlattığınız müzik, hortlattığını egzozlar sizi adam mı yapıyor? Aksine adam değil, adamlıktan çıktığınızı asla unutmayın!...

İlgilisi, yetkilisi, birileri artık bu duruma bir el atsın. Millete karşı ayıptır. Hastasına sökerine yazıktır. Okuyanına, çalışanına karşı günahtır. Bunun için motorize ekip mi kuruyorsunuz, ne yapıyorsunuz? Bu sorunu ivedilikle lütfen çözün artık…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları