HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Semra GENÇOSMANOĞLU

Semra GENÇOSMANOĞLU

BOZTEPE, PROJELERLE BOZTEPE OLMAYA BAŞLADI

3 Ekim 2020 Cumartesi Saat: 10:11

Ordu Büyükşehir Belediyesinin el üstünde tuttuğu Boztepe, hayata geçirilen projelerle Boztepe olmaya başladı. Paraşüt pistinden tutun, sosyal yaşam alanlarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesinin yanı sıra turizme hizmet veren tesislerin de standartlara uygun hale gelmesiyle birlikte Boztepe, yeniden adından söz ettirmeye başladı.

Teleferik hizmetiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Boztepe’nin farkını son aylarda ziyaret edenler daha iyi anlıyorlar. Vatandaşlardan edindiğim gözlenimlerde de bunu çok daha iyi anlayabiliyorum.

Yalnız çevre kirliliği konusunda biraz hassas davranırsak o zaman kendimize yakışanı yapmış oluruz. Çok aşırı değil ama ufak tefek çöp atıkları bile görsel kirliliğe neden oluyor. Belediye bu konuda gece gündüz çalışsa da ekiplere temizlik konusunda katkı sağlamak ta bir vatandaşlık görevimiz olduğunu unutmamalıyız.

İrili ufaklı çöp atıklarının yanı sıra çevre kirliliğine de önem göstermeliyiz. Orası artık misafir odamız olduğuna göre gelen misafiri evinizde nasıl ağırlıyorsanız, ortak sosyal yaşam alanımız Boztepe’de de aynı şekilde ağırlamamız gerekiyor, değil mi?

Sonbaharın muazzam manzara görüntülerinin yaşandığı bu günlerde Boztepe, gündüz bir başka gece bir başka güzel. Bu güzelliği birlikte perçinlemek hepimizin sorumluluğunda ve mesuliyetindedir. Vatandaş yerel yönetimlerle el ele vermeli, dediğim gibi misafir odamız Boztepe’nin turizm tacını birlikte takmalı. Haksız mıyım yoksa?

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları