HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Semra GENÇOSMANOĞLU

Semra GENÇOSMANOĞLU

DEMİR ALİ İÇİN TEŞEKKÜRLER BAŞKAN TÖREN

9 Ekim 2020 Cuma Saat: 09:31

SMA hastası olan hemşerimiz Demir Ali Bayraktar için başlatılan yardım kampanyasına Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören ve Belediye Meclis Üyeleri de kayıtsız kalmadı. Türkiye’nin ve hatta bazı Avrupa ülkelerinin bile seferber olduğu kampanyaya, karınca kararınca Altınordu Belediyesi de umuda ortak oldu.

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısında Belediye Başkanı Aşkın Tören’den SMA hastası Demir Ali için destek çağrısı geldi. Demir Ali Bayraktar’ın ailesinin başlattığı Demir Ali’ye Umut Ol kampanyası çerçevesindeki evlatlarını yaşatma mücadelesini içtenlikle desteklediğini ifade eden Başkan Aşkın Tören, örnek bir davranışa böylece imza atmış oldu.

Meclis toplantısında duygularını dile getiren Başkan Tören; “Hemşehrimiz olan ailemizin SMA hastası evladı Demir Ali yavrumuz için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki günlerde bu anlamda bazı farkındalık çalışmalarımız da olacak” diyerek yüreklere bir nebze de olsa su serpmiş oldu.

Başkan Tören’in çağrısına Belediye Meclis üyeleri toplumsal farkındalık ve duyarlılığa destek olmak amacıyla Meclis Oturum haklarını bağışladılar. Zaman gittikçe daralıyor. Umarım bu farkındalık çalışmaları ve kampanya çeşitleri hız kazanır.

Demir Ali’ye Umut Ol kampanyası çerçevesinde sosyal medyadan da başlatılan kampanyaların ne denli önemli olduğunu biliyoruz. O yüzden aktif sosyal medya hesap kullanıcılarının da bu çağrı ve duyuruları dikkate alarak katkı sağlamalarını bekliyoruz. Duyarlılığınız ve hassasiyetiniz için teşekkürler Altınordu Belediyesi, teşekkürler Başkan Aşkın Tören.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları