HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ŞU ÖCELİ’NİN YOLU!

14 Ekim 2020 Çarşamba Saat: 09:58

Asfaltta çığır açtık. Kendi şantiyemizi, araç, alet ve edavatlarımızı çok şükür tesis ettik. Artık asfaltta da kendine yeten bir Ordu haline geldik. Bu hizmette büyükçe bir emeği olan büyükşehrimizin abisine sonsuz minnetlerimizi hem gazeteci olarak hem de bir vatandaş olarak ilettik. Allah, abimizden ve emeği geçen herkesten razı olsun.

Zira gelin görün ki, tam 40 yıldır ağzımızın içinde tam 24 köyü birbirine bağlayan şu Öceli’nin yoluna ne hikmetse bir türlü asfalt dökülmüyor. Altınordu Belediyesi kendine ait olan ara yolları asfalt ve betonlayarak tamamladı ve çıktı. 2015 yılından bu yana her yılı asfalt yılı olarak geçiştirdiğimiz bu süreçte de yine kimse Öceli’nin ana yoluna el atmadı.

Son beş yılda da muhtar her ne kadar Büyükşehiri mesken tutsa da sonuç yine nafile. Üzülüyorum da adamcağıza. Ama belki 2020’ye yetişmez ama Abime güveniyor ve inanmak istiyorum. en azından 2021 yılı başlarında burayı çalışma takvimine alırsa çok büyük sevap işlemiş olur.

Abime bir hatırlatma da yapmadan geçemeyeceğim. Yolun yapılmama gerekçesinde hep alt yapı ve doğalgaz çalışmaları bahane edilmiş. Yok doğalgaz çalışması başlayacakmış, yok Telekom fiber hat çalışmaları olacakmış, yok bu sene tamam, yok seneye tamam denilerek bugüne kadar sudan 50 çeşit bahanelerle bu yol savuşturulmuş.

Abi, şimdi Ordu’nun en büyük üçüncü mahallesinin bu yolu az öncede belirttiğim gibi tam 24 pare köyün ulaşımına hizmet veriyor. Buradan her gün binlerce araç geçiyor. Her sene yapılan yamalarla asfalt çalışması geçiştiriliyor. İnan yolun durumunu İlkbahar’da karlar eridikten sonra bir görsen bana hak verirsin. Birde Sonbahar’da ki yağışların ardından görmeni tavsiye ederim.

Öcelililer seni seviyor Abi. Ben de sana güveniyorum. İnanıyorum ki, belki buranın durumu hiç önüne bile gelmemiştir. Şehre 2.5 km uzaklığı olan bu mahallenin asfalt dramına son vereceğine yürekten inanıyoruz. Çağır dosyayı abi, bitir artık şu Öceli’nin yolunu. Şikayetlerden sende kurtul, bende kurtulayım. Rabbim Yar ve Yardımcın olsun.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları