HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

DEMİR ALİ İÇİN BULUNMAYACAK PARA DEĞİL!

22 Ekim 2020 Perşembe Saat: 11:20

SMA Hastası olan 18 aylık minik yavrumuzun tedavi masrafı olan 2.4 milyon Avro için aylardır kampanya üzerine kampanyalar düzenliyoruz. Sokak sokak, çarşı çarşı, köşe bucak her yere stand açarak umuda su taşıyoruz. Ataların bir sözü vardır; ‘Taşıma su ile değirmen dönmez’ diye.

Aylardır çare düşünüyorum. Çünkü zamanız çabuk tükeniyor. Demir Ali’miz için Allah muhafaza zaman yetmeyebilir. En büyük korkum, endişem ve kaygım da zaman adınadır. Zira bu para ülkemizde bulunmayacak bir para da değil.

Ben buradan, ‘Demir Ali için Ordu’dan Milli Seferberlik’ adı altında bazı önerilerde bulunmak istiyorum. Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğum sonsuz güven adına bu paranın tedariki için hiç vakit kaybetmeden düğmeye basabileceği ve umudun adının ta kendisi olacağı yönündedir. Hanımefendi Emine Erdoğan’ın da aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

Ayrıca başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili bütün bakanlıkların bu konuya duyarlılık göstermesini yürekten arzu ediyorum. Bakanlıklarla ihalelere giren bütün işadamları ve müteahhitlerden de bu para temin edilebilir. Yani ihale ile Şehir Hastanesi kuranlar, medikal ürünler, özel hastaneler, özel okullar, köprü, yol ve enerji santralleri kuranlar ile maden firmalarından bu para toplanabilir.

Bunun yanı sıra TOBB’da devreye girebilir. TOBB’ bağlı yüzlerce esnaf odaları başkanlarının üye aidatlarının belli bir oranı, kültür, sanat, sinema, müzik, spor camiasının önemli katkıları tabi ki de olabilir. Hatta basın camiasının bile. Yine sendikaları, konfederasyonları, siyasi partileri, milletvekillerini de tetiklemek gerekir.

En küçük esnafımızın katkısından tutunda en zirvede ki holdinglerin kar paylarından verecekleri katkı bile bu uğurda umudun yeşermesine yeterli olacaktır. Eğer bu milli seferberlik çağrım veya davetim tutarsa kısa bir süre içerisinde adı geçen miktarın tamamlanması içten bile değil.

Seferberlik bir yana en önemli çözümü ben yine sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hanımefendi Emine Erdoğan’da görüyorum. Bu konu kendilerine hassasiyetle iletilirse, Cumhurbaşkanımız bu parayı anında temin eder.

Bunun içinde Valimiz Tuncay Sonel ile Büyükşehir Belediye Başkanımız (abimiz) Dr. Mehmet Hilmi Güler’in duyarlılık göstererek konunun ehemmiyetini ve aciliyetini Erdoğan ailesine iletmesini temenni ediyorum. Sayın valimiz ve abimizin bu işin üstesinden gelebilecek kabiliyetlerini biliyorum. Sayın Valim, sevgili abimiz, bu para bulunmayacak bir para değil. Paranın adresini ben size verdim. Yoksa taşıma su ile asla bu değirmen dönmeyecek…

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları